«Κάτω τα χέρια σας από τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team18 Απριλίου 2020

Βράζει ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ  από οργή, αγανάκτηση για όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες σε βάρος της ομάδας, μετά την προκλητική (χωρίς ουσιώδη στοιχεία) κατάπτυστη απόφαση της Ε.Ε.Α την οποία αποδέχθηκαν (ελαφρά τη καρδία χωρίς να εξετάσουν επί της ουσίας) τόσο η πρωτοβάθμια επιτροπή της Λίγκας όσο και η εφέσεων της ΕΠΟ. Βράζει ο κόσμος γιατί διαπιστώνει και πάλι, πως κάποιοι θέλουν να δώσουν ένα χάρτινο Πρωτάθλημα, αυτή την φορά στον Ολυμπιακό.

«Κάτω τα χέρια σας από τον ΠΑΟΚ» είναι το σαφέστατο – ξεκάθαρο μήνυμα των συνδέσμων φίλων του ΠΑΟΚ που δημοσιεύτηκε στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport και δείχνει τις προθέσεις των οπαδών του Δικεφάλου για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται ο σύλλογος.

Επειδή... τόλμησε να δυναμώσει επί Σαββίδη και να διεκδικεί τίτλους και διακρίσεις. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πρωταγωνιστής και τα επόμενα χρόνια (είτε το θέλουν στον Πειραιά, είτε το θέλουν ορισμένοι Πολιτικοί που λειτουργούν προς το συμφέρον των Πειραιωτών και του πολλάκις ποινικά κατηγορούμενου μεγαλομετόχου του),παρά τον συστηματικό– οργανωμένο πόλεμο που δέχεται και από την Πολιτεία. 

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι στις επάλξεις, συστρατεύεται με την ομάδα και δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις. Η συστηματική προσπάθεια μέσων που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες, θα μπορούσε να είχε... απήχηση σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Όχι όμως στον ΠΑΟΚ. Ποτέ στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Όπως ανέφεραν και στην ανακοίνωσή τους οι οπαδοί, καμία πανδημία δεν πρόκειται να τους αποτρέψει από το να υπερασπιστούν με πάθος την ομάδα τους.

Καμία πανδημία και φυσικά κανένα περιοριστικό μέτρο δεν πρόκειται να τους απαγορεύσει από το να υποδεχθούν τον Ολυμπιακό στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Είναι ξεκάθαρο πως για αυτό το νομικό τερατούργημα που στήθηκε από την Ε.Ε.Α με τις ευλογίες του Αυγενάκη (αντικατέστησε παράνομα δύο από τα μέλη της επιτροπής πριν την εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και όλως τυχαίως διόρισε καθηγητές από τον Πειραιά, ο ένας εκ των οποίων είναι κουμπάρος του) όλοι οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν όταν έρθει η ώρα. 

Όταν επανέλθει εν μέρει η κανονικότητα, με βάσει τα μηνύματα που έρχονται από κάθε γωνιά της Βορείου Ελλάδας, όπου ο ΠΑΟΚ είναι το απόλυτα δημοφιλέστερο σωματείο, αναμένονται και άλλες κινήσεις–ενέργειες που θα δείχνουν (και προς τους κυβερνώντες) πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ανεχθεί αλλοιώσεις, ύποπτες παρεμβάσεις προς οφελος του Ολυμπιακού. Ειδικά όταν στα ποινικά δικαστήρια, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού κατηγορείται για σωρεία παραβάσεων. 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την κατηγορία που ακολουθεί τον Μαρινάκη για τα στημένα παιχνίδια, εκεί όπου η δίκη είναι σε εξέλιξη και θα συνεχιστεί μετά την λήξη του συναγερμού λόγω της πανδημίας; Ποιος μπορεί να ξεχάσει το Noor 1; Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα δεκάδες κλεμμένα πρωταθλήματα; Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους θεατρινισμούς του Οσκαρ Γκαρθία πριν από δύο χρόνια και ο τρόπος με τον οποίο συναίνεσε ο Ολυμπιακός για να μην κερδίσει εκείνο τον τίτλο ο ΠΑΟΚ; Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα όργια επί δεκαετίες, τους στημένους αγώνες, τους πληρωμένους διαιτητές, τους δικαστές

– δικηγόρους μαριονέτες σε επιτροπές; Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα μαϊμού πέναλτι όπως τα παραδέχθηκε δημόσια ο Αλεξανδρής; Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκατοντάδες άλλα περιστατικά; Ο ΠΑΟΚ πορεύευται μόνος του, κόντρα σε όλους. Και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται και τα επόμενα χρόνια.Κάτω τα χέρια σας από τον ΠΑΟΚ. Τελεία και παύλα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.