Κατήφορος για τους Μπακς, θρίαμβος για τους Νετς στο Λ.Α.

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2021

Πέντε σερί ήττες για μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, είναι πολλές. Οι Μιλγουόκι Μπακς συνέχισαν τον κατηφορικό τους δρόμο στο ΝΒΑ αφού ηττήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες από τους Ράπτορς με 96-110.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε την προσπάθεια του με 23 πόντους, 12 ριμπάουντ, οχτώ ασίστ και όσο κι αν φάνηκε ψύχραιμος μετά το ματς λέγοντας «και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα» δεν μπορεί παρά να είναι προβληματισμένος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Μπακς έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που μετά από ένα σερί πέντε νικών με διψήφιες διαφορές, έχασαν πέντε σερί παιχνίδια.

Πέντε πόντους και τρία ριμπάουντ σε οχτώ λεπτά είχε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Για τους Ράπτορς ξεχώρισε ο Νόρμαν Πάουελ είχε 23 πόντους, 12 ριμπάουντ και οχτώ ασίστ.

Η βραδιά ωστόσο, μέσα από το «φτωχό» σημερινό πρόγραμμα ανήκε στους Νετς. Η ομάδα του Μπρούκλιν με μία ισορροπημένη εμφάνιση νίκησε τους πρωταθλητές Λέικερς μέσα στο Λος Άντζελες με 109-98 δείχνοντας τις προθέσεις της για φέτος.

Ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 23 πόντους, 11 ασίστ και πέντε ριμπάουντ ενώ 16 πόντους, με επτά ριμπάουντ, πέντε ασίστ είχε ο Κάιρι Ίρβινγκ και 21 με 6/7 τρίποντα ο Τζόε Χάρις.

Για τους Λέικερς ο Λεμπρόν Τζέιμς έμοιαζε μόνος του απόντων των Άντονι Ντέιβις και Ντένις Σρέντερ. Ο «Βασιλιάς» είχε 32 πόντους, οχτώ ριμπάουντ, επτά ασίστ και έγραψε ιστορία αφού έγινε μόλις ο 3ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έφτασε τους 35 χιλιάδες μετά τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και Καρλ Μαλόουν.

Τέλος οι Χιτ με 27 πόντους του Τάιλερ Χίροου νίκησαν τους Κινγκς στο Σακραμέντο με 118-110. Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα είχε 25 για τους γηπεδούχους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.