Κάτι… τρέχει με τον Πάλμα

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2022

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου η Αντερλεχτ εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά των δικαιωμάτων του Λουίς Πάλμα καθώς επίσης και ότι είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό άνω των 3.000.000 ευρώ. Πρόκειται για μια πληροφορία η οποία δεν επιβεβαιώθηκε από τον Αρη και μάλιστα διαψεύστηκε κατηγορηματικά στη «Μ» από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή. 

Συνήθως, η διαδικασία που ακολουθεί μια ενδιαφερόμενη ομάδα είναι πρώτα να μιλήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια (αν διαπιστώσει ότι υπάρχει θετικός τρόπος σκέψης) να «ενοχλήσει» την ομάδα που έχει τα δικαιώματά του με την προοπτική κατάθεσης επίσης πρότασης. Στην προκειμένη περίπτωση ο ατζέντης του Πάλμα δεν έχει δεχθεί κρούση, ομοίως και ο Αρης. Οπότε, αν όντως η Αντερλεχτ εκδηλώσει ενδιαφέρον, μάλλον έχει βάλει το… χεράκι του ένας άλλος ατζέντης.

Πάντως, η θέση του Αρη είναι ξεκάθαρη από το καλοκαίρι όπου είχε απορρίψει πρόταση 2.000.000 ευρώ από ομάδα του MLS. Συνυπολογίζοντας και το εντυπωσιακό πρώτο μισό της σεζόν, ο Θόδωρος Καρυπίδης εκτιμά ότι η αξία του νεαρού επιθετικού από την Ονδούρα ξεπερνά τα 4 - 4,5 εκατ. ευρώ, γι’ αυτόν τον λόγο επιμένει στους συνεργάτες του ότι δεν θα βιαστεί για την πώληση του παίκτη, αλλά θα περιμένει την καλύτερη πρόταση. Εξάλλου, το συμβόλαιο του Πάλμα λήγει το 2026 κι αν συνεχίσει στον ρυθμό που ήδη κινείται, είναι δεδομένο ότι θα αυξηθεί η αξία του. 

Ηδη αυτή τετραπλασιάστηκε σε σχέση με τον περασμένο Γενάρη. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το transfermarkt η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη ήταν 200.000 ευρώ και πλέον είναι στις 900.000 ευρώ. Στην πραγματικότητα όμως, η αξία ενός παίκτης διαμορφώνεται αναλόγως της ζήτησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.