Κάτι τρέχει με τον Μπράμπετς -Ο Άρης θέλει να «κλειδώσει» την επέκταση του συμβολαίου του

Γιώργος Στράντζαλης06 Οκτωβρίου 2022

Από φυσιολογική έως και αναμενόμενη είναι η πρόθεση του Αρη για την επέκταση του συμβολαίου του Γιάκουμπ Μπράμπετς ειδικά από τη στιγμή που ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός δείχνει να απολαμβάνει τη διαμονή του στη Θεσσαλονίκη παραδεχόμενος και το δέσιμο που αναπτύχθηκε με τον σύλλογο.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 και στον Άρη έδειξαν ξεκάθαρα την πρόθεσή επέκτασής τους δίχως μέχρι στιγμής να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση. Ωστόσο, σκοπεύουν να το κάνουν σύντομα καθώς θέλουν να «κλείσουν» το ζήτημα πριν ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. 

Ο λόγος είναι προφανής και δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι αποδείχθηκε μια εξαιρετική επιλογή με αγωνιστικά κριτήρια αλλά και με τη συμπεριφορά του έμπειρου κεντρικού αμυντικού. Είναι πραγματικός επαγγελματίας, έχει αποδείξει την αυταπάρνησή του και ουδέποτε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης ήδη έχει συζητήσει με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή και εξέφρασε την επιθυμία για την επέκταση του συμβολαίου του. Οι επαφές μεταξύ των δύο ανδρών έγιναν εντονότερες το περασμένο καλοκαίρι όταν – κατά τις ίδιες πηγές – προτάσεις για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη δεν έφτασαν μόνο από τα Εμιράτα αλλά και από άλλες χώρες αλλά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης ήταν κάθετος και αδιαπραγμάτευτος στην άποψη περί μη πώλησης του παίκτη.

Πέραν του τρόπου σκέψης που έχει ο Αρης για τον Μπράμπετς, εξίσου μεγάλη σημασία έχουν τα «πιστεύω» και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Κατά τις ίδιες πηγές ο Τσέχος απολαμβάνει τη διαμονή του στη Θεσσαλονίκη, νιώθει ότι ο Αρης ήταν μια εξαιρετική επιλογή από την πλευρά του και πέραν του δεσίματος που απέκτησε με την ομάδα, αισθάνεται πολύ καλά από το επίπεδο αναγνώρισης που εισπράττει από τον κόσμο της. Ξέρει ότι έχει τον σεβασμό όλων κι αυτά τα συναισθήματα συνδυάζονται με την όμορφη άποψη που έχει για την πόλη. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέφτεται σοβαρά έως και την αγορά σπιτιού στη Θεσσαλονίκη (σ. σ. θα προχωρήσει σ’ αυτή την ενέργεια εφόσον επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Αρη έως το 2026).

Εν τέλει, η ουσιαστική κουβέντα θα γίνει πριν το τέλος του χρόνου καθώς ο Αρης θέλει να «κλειδώσει» την επέκταση του συμβολαίου από τώρα και η διακοπή του Νοέμβρη λόγω της διεξαγωγής της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του δίνει αυτή τη δυνατότητα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.