Άρης: Κλείνει και πάει Αυστρία ο Καμάτσο! Τα ποσά που αναφέρουν οι Πορτογάλοι

Γιώργος Στράντζαλης01 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Καμία από τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και αφορούν την ενίσχυση της ομάδας δεν τακτοποιήθηκε στη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Σε υποθέσεις όπως αυτή του Ραφαέλ Καμάτσο απομένει η διευθέτηση λεπτομερειών για να επικυρωθεί ο δανεισμός του από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας στον Αρη

Χθες, οι Πορτογάλοι έγραψαν ότι η ρήτρα αγοράς κυμαίνεται από 1 έως 1.5 εκατομμύρια ευρώ και σημείωσαν ότι ο παίκτης είναι έτοιμος για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη δεν έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία στο ποσό που θα πληρώσει η κάθε πλευρά από τα 1.3 εκατομμύρια που προβλέπεται να εισπράξει ο παίκτης την επόμενη χρονιά. Το μήνυμα που περνά η ΠΑΕ Αρης για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι αισιόδοξο. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπριάν Νταμπό καθώς (ανεπισήμως) επιβεβαιώνεται ότι οι «κίτρινοι» είναι μια ανάσα από την τελική συμφωνία με τον 28χρονο μέσο από την Μπουρκίνα Φάσο.

Πάμε στον Μπραντλεϊ Μαζικού. Η ΠΑΕ Αρης είχε κοινοποιήσει τη συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων και μάλιστα χθες αναμενόταν η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη, τελικώς όμως αυτή ακυρώθηκε. Ωστόσο σημειώθηκε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τα δεδομένα της υπόθεσης.

Αντιθέτως, ανοιχτή παραμένει αυτή του Μαξ Λοβέρα. Ο Αργεντίνος δεν έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ο Αρης δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του στον ατζέντη του και περιμένει την τελική απόφαση του 24χρονου μέσου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.