Άρης: Καθυστερεί του Ετέμπο λόγω γραφειοκρατίας

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2022

Πληροφορίες της σημερινής Metrosport αναφέρουν ότι έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία με τον Πίτερ Ετέμπο αλλά η ΠΑΕ Άρης δεν έχει κοινοποιήσει κάτι σχετικό καθώς θέλει πρωτίστως να έρθει ο 27χρονος Νιγηριανός στη Θεσσαλονίκη και να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Η στάση αναμονής που επέλεξαν οι «κίτρινοι» είναι δικαιολογημένη γιατί δεν παύει να είναι ένας ποδοσφαιριστής με τελευταία συμμετοχή σε επίσημο αγώνα πριν από έναν χρόνο ο οποίος μάλιστα δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προετοιμασίας της Στόουκ Σίτι κατά δήλωση του προπονητή της τελευταίας. Συν τοις άλλοις, σύμφωνα με όσα κοινοποίησε η ΠΑΕ Άρης, ο Άλαν Πάρντιου κατέθεσε θετική εισήγηση για την απόκτηση του παίκτη.

Το πλάνο για τον Ετέμπο περιλάμβανε να φτάσει στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες ώρες αλλά έχει μπλέξει στα γραφειοκρατικά γρανάζια με συνέπεια να μην έχει παραλάβει τη βίζα του. Στην πραγματικότητα, αυτό επρόκειτο να γίνει χθες, φαίνεται όμως ότι λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ και της ακινητοποίησης των υπηρεσιών υπάρχει καθυστέρηση.

Το κακό για τον Άρη είναι ότι δεν έχει χρόνο στη διάθεσή του καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση του Ετέμπο είναι να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και το ερώτημα είναι, πώς θα διαχειριστούν οι «κίτρινοι» το ενδεχόμενο νέας καθυστέρησης στην άφιξή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.