«Καθοριστικός ο Μπίσεσβαρ για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team29 Μαΐου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης και έπλεξε το εγκώμιο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ενώ, παράλληλα, ανέδειξε και τα προβλήματα που ανακύπτουν στην λειτουργία των ποδοσφαιρικών ακαδημιών λόγω του κορωνοϊού και των μέτρων προστασίας που έχουν αποφασιστεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Μπίσεσβαρ: «Κάποτε με είχαν ρωτήσει για τον παίκτη της σημερινής ομάδας που θα ήθελα συμπαίκτη μου σε εκείνον τον ΠΑΟΚ και είχα πει τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο καλός Μπίσεσβαρ είναι καθοριστικός για τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης και μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα. Σε συνδυασμό και με τον Πέλκα, ο οποίος είναι κι αυτός ποιοτικός με καλή ποδοσφαιρική παιδεία δημιουργεί ένα δίδυμο μεσοεπιθετικών που μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Για τις ακαδημίες: «Το πρόβλημα είναι σοβαρό. Είμαστε στον τρίτο μήνα από τη μέρα που ξέσπασε η πανδημία και ακόμη δεν άνοιξαν οι ακαδημίες. Έδωσαν άδειες για τις ομάδες Κ13 και πάνω αλλά με φοβερούς περιορισμούς. Δεν μπορείς να λες τα παιδιά να μην παίξουν πάσα, ούτε να κάνουν παιχνίδι. Ο καθένας πρέπει να έχει την ατομική του μπάλα, η οποία πρέπει να απολυμαίνεται. Μια συγκεκριμένη μπάλα στην προπόνηση, την οποία δεν πρέπει να την ακουμπήσει άλλος. Προσωπικά δεν μπορώ να δουλέψω σε τέτοιες ηλικίες με αυτούς τους περιορισμούς. Αυτή τη στιγμή είμαστε κλειστοί. Δεν είναι μόνο η ακαδημία. Είναι και τα ιδιωτικά αθλητικά κέντρα που είναι κλειστά. Δυστυχώς, αυτό το κομμάτι το άφησαν τελευταίο και έχουμε φτάσει στον Ιούνιο. Φανταστείτε τι ζημιά έπαθαν και τα παιδιά και εμείς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.