Kαθοριστικό μεταγραφικό 48ώρο για τον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης13 Ιουλίου 2021

Καθοριστικές χαρακτηρίζονται από τους Κιτρινόμαυρους οι επόμενες ημέρες για την άμεση ενίσχυση του ρόστερ. Ο Αρης έχει αποκτήσει ήδη τους Χαϊροβιτς και Ντένις, έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Μπαντού Ντιαγέ και περιμένει στη Θεσσαλονίκη τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Φαμπιάνο, για να ολοκληρώσει το deal.

Υπάρχουν ωστόσο κι άλλα κενά που χρειάζεται άμεση ενίσχυση, δίνοντας επιπλέον επιλογές στον προπονητή. Αυτά είναι του επιθετικού και ενός ακόμη στόπερ (αριστεροπόδαρου). Δύο βασικές κινήσεις που θα ενισχύσουν άμεσα και κυρίως ουσιαστικά το ρόστερ του Αρη. 

 Στην επίθεση, ναι μεν υπάρχουν ο Μάνος και ο Μήτρογλου (φωτο), ο οποίος μπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων και θα “τρέξει” να καλύψει το χαμένο έδαφος, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά γίνεται προσπάθεια ώστε να αποκτηθεί ακόμη ένας φορ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το “ξεσκαρτάρισμα” στη λίστα έχει γίνει, οι Κιτρινόμαυροι έχουν καταλήξει σε 4-5 δυνατές επιλογές από το “πάνω ράφι” και μέσα στο επόμενο 48ώρο η διοίκηση θα προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις. Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη πιο βαθιά καθώς έχει σκοπό να δημιουργήσει μία ομάδα που θα έχει και τη νέα σεζόν πρωταγωνιστικές βλέψεις. 

Πέρα από τον φορ, προτεραιότητα αποτελεί και η προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού ώστε να συμπληρωθεί η φετινή τετράδα και ο Άκης Μάντζιος να έχει ισάξιες επιλογές για τις δύο θέσεις των στόπερ. Επίσης έχουν εντοπιστεί οι “στόχοι” και τις επόμενες ώρες οι Κιτρινόμαυροι θα διαπραγματευτούν με τις 2-3 επιλογές που έχουν προκρίνει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.