Καθηγήτρια πέθανε λόγω κορονοϊού κατά τη διάρκεια διάλεξης στο Zoom!

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2020

Την τελευταία της πνοή άφησε μια καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο της Αργεντινής, η οποία παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού κατά τη διάρκεια διάλεξης σε φοιτητές μέσω του προγράμματος Zoom.  

Πρόκειται για την Paola de Simone, 46 ετών, η οποία δίδασκε πολιτική και διεθνείς σχέσεις στο Universidad Argentina de la Empresa στο Μπουένος Άιρες.

 Η άτυχη γυναίκα απεβίωσε την Τετάρτη μετά από αναπνευστικά προβλήματα που παρουσίασε κατά τη διάρκεια διάλεξης στο Zoom.  

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η κατάσταση της 46χρονης φαινόταν τόσο σοβαρή που οι φοιτητές της ζήτησαν τη διεύθυνσή της, ώστε να μπορέσουν να στείλουν ασθενοφόρο. «Δεν μπορώ…» «Δεν μπορώ» φαίνεται να είπε.  

Η de Simone έγραψε στο Twitter στα τέλη Αυγούστου ότι είχε συμπτώματα του ιού για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, χωρίς πάντως να αναφέρει αν έχει διαγνωστεί θετική στον ιό.  «Είναι πολύ περίπλοκο. Είμαι εδώ για περισσότερες από τέσσερις εβδομάδες και τα συμπτώματα δεν εξαφανίζονται» έγραψε.  

Το πανεπιστήμιο που δίδασκε εξέδωσε ανακοίνωση που εξέφραζε τη θλίψη για το θάνατό της. «Η Paola ήταν μια αφοσιωμένη καθηγήτρια και υπέροχος άνθρωπος». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.