Καθηγήτρια ελληνικών του Μπράντον Τόμας: Τα συνθήματα του ΠΑΟΚ, ο τελικός και ο... Αργυρός

Metrosport Team09 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η Καλιάνθη Τσαμπαλή, με την καθηγήτρια ελληνικών του Μπράντον Τόμας να αποκαλύπτει τους λόγους που ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει μαθήματα ελληνικών, την πρόοδο του, αλλά και τον μυστικό στόχο ενόψει του τελικού κυπέλλου Ελλάδος με τον... Κωνσταντίνο Αργυρό.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι περήφανη, το πρώτο πράγμα που έμαθε είναι τα συνθήματα του ΠΑΟΚ. Κάθε φορά που βρισκόμαστε έρχεται με λίστα πραγμάτων που θέλει να μάθει, από το παιδί που θα μιλήσει στο γήπεδο μέχρι και τον σερβιτόρο στον καφέ. 

Είναι η νοοτροπία του έτσι, μιλάει ισπανικά, γαλλικά, ελληνικά και αντιλαμβάνεται και τα ιταλικά. Είναι μία ένδειξη σεβασμού προς την χώρα που τον φιλοξενεί και αγωνίζεται σε αυτή».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Τώρα μαθαίνει να τραγουδάει ελληνικά, του αρέσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός αλλά και ο Νίκος Βέρτης. Μυστικός στόχος είναι να μάθει ένα τραγούδι για να τραγουδάει στον τελικό του Κυπέλλου. Από όσο νιώθω, είναι πολύ χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news. Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.