«Κάθε προπονητής θέλει τον Γκανέα στην ομάδα του, θα βγει κερδισμένος ο Άρης»

Metrosport Team13 Αυγούστου 2020

Με αφορμή την απόκτηση του Κριστιάν Γκανέα από τον Άρη, το μέλος της διοίκησης της Βιτορούλ, Κρίστι Ντιλοβάρου, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 28χρονο αμυντικό τονίζοντας χαρακτηριστικά: «κάθε προπονητής θέλει τον Κριστιάν στην ομάδα του, θα βγει κερδισμένος ο Άρης από τη μεταγραφή».

«Είναι φανταστικός άνθρωπος και εξαιρετική επιλογή για τον Άρη. Ο Γκανέα έχει μεγάλη ποιότητα, είναι επαγγελματίας και κάθε προπονητής θέλει να τον έχει στην ομάδα του. Ο 28χρονος είχε μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την Βιτορούλ και έτσι κλήθηκε στην Εθνική Ρουμανίας. Στην Μπιλμπάο πέρασε δύσκολα, αλλά ο Άρης έκανε τέλεια επιλογή να τον προσθέσει στο δυναμικό του. Θα βγει κερδισμένος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ σκληρός χαρακτήρας και θυμάμαι χαρακτηριστικά σε ένα παιχνίδι που είχε τραυματιστεί στο στόμα και ο γιατρός του είχε πει να βάλει μάσκα, αυτός την κράτησε μόνο για δυο μέρες. Με τον Χάτζι στην αρχή είχε πρόβλημα ο Γκανέα γιατί έπαιζε αριστερό χαφ και ο προπονητής τον είπε ότι είναι αμυντικός, αλλά στην πορεία το έλυσαν και ο Κριστιάν έδειξε το ταλέντο του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.