ΠΑΟΚ: Καλά νέα από τον Σίντκλεϊ, τι γίνεται με τον Βιεϊρίνια

Γιώργος Καστάνης18 Νοεμβρίου 2021

Με το μυαλό στο Περιστέρι και στην δύσκολη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο είναι πλέον οι παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ. Και το σημαντικό είναι πως θέλουν να ανταποκριθούν στο δύσκολο πρόγραμμα που τους περιμένει έως τα Χριστούγεννα.

Το σύνθημα που κυριαρχεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ είναι το εξής: “Κάθε παιχνίδι είναι κι ένας τελικός”.

Ο Σιντκλει έβγαλε όλη την προπόνηση της Πέμπτης και τέθηκε στην διάθεση του Λουτσέσκου για το δύσκολο ματς στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Οι Μιτρίτσα και Ντόουγκλας έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ αμφίβολος είναι ο Βιεϊρίνια καθώς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα.

Οπως αναφέρεται και στην ενημέρωση που έδωσε ο ΠΑΟΚ:

“Το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής είναι το πρώτο από μία σειρά απαιτητικών αγώνων που θα κληθεί να δώσει ο Δικέφαλος, με 10 παιχνίδια σε Ελλάδα κι Ευρώπη σε διάστημα 30 ημερών, καθώς μπαίνει στην ατζέντα και το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Δικέφαλο να θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα. Πρώτος αντίπαλος όπως προέκυψε από την σημερινή κλήρωση θα είναι η Λάρισα. Η λογική παραμένει η ίδια. Το κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζεται σαν τελικός,

Την Πέμπτη (18.11) το πρόγραμμα είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με την τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης. Αρχικά οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, στη συνέχεια είχαμε ιδιαίτερα από το τεχνικό επιτελείο και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.