«Κάθε ένας που έχε βρεθεί σε κάποιο επεισόδιο είναι εν δυνάμει δολοφόνος»

Metrosport Team10 Μαρτίου 2022

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το αθλητικό νομοσχέδιο, με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Νικολαΐδη να σχολιάζει μέσω του Metropolis 95,5 την απόφαση της κυβέρνησης, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι κίνηση εντυπωσιασμού, η κυβέρνηση κατάλαβε τις ευθύνες της»!

Αναλυτικά όσα είπε:

«2,5 χρόνια η κυβέρνηση δεν έχει κάνει κάτι για την πάταξη της βίας. Περιμένεις μια δολοφονία και ένα λυπηρό γεγονός για να αλλάξει κάτι. Είναι καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού. Η κυβέρνηση κατάλαβε τις ευθύνες της. 

Εγώ λόγω ιδιότητας του αθλητή θέλω να πω ότι ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τη χαρά μου ,νιώθουμε την ώρα του αγώνα και το γεγονός ότι κάνουμε το όνειρό μας επάγγελμα. 

Τα φαινόμενα βίας είναι κυρίαρχα τα τελευταία χρόνια και ο κόσμος είναι πιεσμένος. Πριν χρόνια ήμουν κάτω στην Αθήνα και είχε σκοτωθεί ο Φιλόπουλος και είχα πει ευτυχώς στη Θεσσαλονίκη δεν έχουμε φτάσει σ' αυτό το σημείο. Μετά από χρόνια δυστυχώς φτάσαμε. 

Κάθε ένας που έχε βρεθεί σε κάποιο επεισόδιο είναι εν δυνάμει δολοφόνος. Όταν βλέπεις 30 άτομα μαζεμένα και πετάς μια κοτρόνα τους άλλους τι μπορεί να είσαι; Το πρόβλημα δεν είναι αν μπει κάποιος φυλακή για 2-3 μήνες κι αν δεν μπορεί να κάνει έφεση πλέον, το πρόβλημα είναι βαθύτερο. Υπάρχει έλλειψη αθλητικής παιδείας, στις άλλες χώρες που υπάρχει, βλέπετε πως είναι τα πράματα. 

Εγώ θα σας πως την καλύτερή μου στιγμή ως φίλαθλος. Ήταν ένα παιχνίδι στην Ευκαρπία όπου ο Ηρακλής χρησιμοποιούσε το γήπεδο ως έδρα και πηγαίναμε στον Άρη, αλλά η αστυνομία δεν προέβλεψε να μπουν οι φίλαθλοι από διαφορετικούς εισόδους. Ήμασταν όλοι μαζί σε έναν χωματόδρομο, αλλά δεν έγινε το παραμικρό. Ο ένας χάρηκε, ο άλλος όχι και με τη λήξει του αγώνα βγήκαμε όλοι μαζί χωρίς να γίνει τίποτα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.