«Καθαρό πέναλτι, ήθελα να βάλω γκολ και ένιωσα γκρέμισμα»

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2020

Κατηγορηματικός για τη φάση που ο Ελβετός Σέρερ καταλογίζει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ήταν ο Δημήτρης Πέλκας με δηλώσεις του στη μικτή Ζώνη, υπογραμμίζοντας ότι ενώ ήθελε να σκοράρει ένιωσε τον αντίπαλο να τον γκρεμίζει.

Συγκεκριμένα σημείωσε: «Εγώ θέλω να βάλω γκολ σε εκείνη τη φάση και νιώθω ένα γκρέμισμα. Είδα μετά και το βίντεο και φαίνεται ότι υπάρχει επαφή με το γόνατο και με το χέρι, με σπρώχνει. Οπότε για μένα είναι καθαρό πέναλτι».

«Υπήρχαν κάποιες μέρες δύσκολες. Τα βάλαμε κάτω, είπαμε να αντιδράσουμε και αυτό κάναμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό» είπε αναφερόμενος στην εξέλιξη πρώτου προημιτελικού και συνέχισε:

«Σίγουρα μας βοήθησε η ομιλία του κ. Σαββίδη. Ξέρουμε ότι δίνει τα πάντα για την ομάδα ο προεδρός μας, όπως και εμείς. Το βγάλαμε στο γήπεδο αυτό και είμαστε ικανοποιημένοι.

Είναι εφικτό να κατακτήσουμε ξανά τους εγχώριους τίτλους, αλλά δεν θέλουμε να κοιτάμε μακριά. Συγκεντρωνόμαστε μόνο στο ματς της Κυριακής, να κερδίσουμε τον ΟΦΗ και μετά θα βλέπουμε τους αγώνες έναν έναν».

Τόνισε ότι: «Μετά το 2-0 δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εχουμε ακόμη ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να πάμε εκεί σαν να είναι το σκορ 0-0 γιατί κρύβουν παγίδες αυτά τα ματς. Και εμείς είχαμε χάσει 2-0 στην Λεωφόρο πριν από τρία χρόνια, αλλά ήρθαμε εδώ και το γυρίσαμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να καθαρίσουμε την πρόκριση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.