«Καθαρίστε το μυαλό σας, να βγάλουμε αντίδραση»

Γιώργος Καστάνης05 Δεκεμβρίου 2021

Στο πρώτο από τα έξι παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ έως τις εορτές των Χριστουγέννων, το σημερινό με αντίπαλο τον Ιωνικό (17:15 σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5) καλείται αφενός να αφήσει πίσω του τις κακές εμφανίσεις που συνδυάστηκαν από αρνητικά αποτελέσματα και αφετέρου να δείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί με την πίεση που δικαιολογημένα έχει ασκηθεί στην ομάδα.

Τέσσερα ματς στο Πρωτάθλημα, ένα στο Conference League και ένα στο Κύπελλο, απομένουν για τον ΠΑΟΚ έως το τέλος του έτους και όλοι δείχνουν να έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών. Ο Λουτσέσκου σε μία νέα προσπάθεια για να αφυπνίσει τους παίκτες του και να τους μεταδώσει την θετική ψυχολογία που χρειάζονται πριν από το παιχνίδι, τους συγκέντρωσε στο γήπεδο, στη Νέα Μεσημβρία χθες το πρωί.

Και στην σύντομη, αλλά περιεκτική ομιλία του, ο Ρουμάνος προπονητής είπε μεταξύ των άλλων: “Καθαρίστε το μυαλό σας, αφοσιωθείτε αποκλειστικά στο παιχνίδι που μας περιμένει. Μην σκέφτεστε τι έγινε στα προηγούμενα ματς, αυτό δεν αλλάζει. 

Μπορούμε όμως να διορθώσουμε τα λάθη μας. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν, το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και τώρα. Καθαρίστε το μυαλό σας, όπως σας είπα και τις προηγούμενες ημέρες, πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά σαν να είναι τελικός. Και με αυτή την λογική θα βαδίσουμε, βήμα προς βήμα για τα ματς που ακολουθούν”.

Ο Λουτσέσκου μετέφερε ακόμη στους παίκτες, την πεποίθησή του, πως τους πιστεύει πολύ, παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και επιχείρησε να τους “τσιτώσει” (με την καλή έννοια), υποστηρίζοντας πως εφόσον “βγάλουν χαρακτήρα” και δείξουν πραγματικά αυτά που μπορούν στο γήπεδο, θα κατορθώσουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες.

Είναι αναμφίβολα μία δύσκολη περίοδος για την ομάδα, όμως υπάρχει αντίδοτο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.