«Καθάρισε» με Ζαννάκη ο Μακεδονικός, σοκ στο 89΄ για τον Αγροτικό Αστέρα

Αχίλλειος Έξαρχος28 Απριλίου 2021

Την πρώτη του νίκη μετά την επανέναρξη του Πρωταθλήματος και δεύτερη συνολικά στη σεζόν πανηγύρισε ο Μακεδονικός, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Γιαννιτσών και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. 

Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν σε μια δίκαιη επικράτηση έχοντας ως πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μιχάλη Ζαννάκη, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. 

Αρχικά στο 15’ με σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ και στο 54’ «σφράγισε» την επικράτηση της ομάδας του Ανδρέα Παντζιαρά. 

Ο Μακεδονικός δημιούργησε ευκαιρίες για πιο ευρεία νίκη, όμως, ο γκολκίπερ Σαββουλίδης του Εθνικού φώναξε «παρών» όποτε χρειάστηκε. Στο 7’ ο Δοϊρανλής σούταρε από πλεονεκτική θέση, όμως ο Σαββουλίδης είπε «όχι». Στο 31’ ο γκολκίπερ του Εθνικού απέκρουσε κεφαλιά του Ρακαβίνα. Ο Τσουκάνης στο 52’ έχασε νέα ευκαιρία για τους «πράσινους», όπως και ο Ιγνατίδης στο 63’ όταν σούταρε άουτ όντας σε θέση τετ-α-τετ με τον Σαββουλίδη.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Προσκυνητόπουλος, Καραμπάς, Καστριτσέας, Τσιαμπάζης, Πολυζωίδης, Ζαννάκης, Δοϊρανλής, Ρακαβίνας, Καράμπελας, Τσουκάνης. Έπαιξαν και οι Ιγνατίδης, Ελευθεριάδης, Τούλας, Μαυρομάτης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Κιούρκας): Σαββουλίδης, Χατζηλιάδης, Γρηγοριάδης, Κυργερίδης, Ιωσηφίδης, Γκουγκουλούδης, Τσαλμάς, Ζαμίδης, Κυζερίδης, Αλμπάνης, Καπουσούζης.

Το νικηφόρο σερί του Αγροτικού Αστέρα σταμάτησε, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Θύελλα  Σαρακηνών εντός έδρας. Μάλιστα, η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη δέχτηκε το πρώτο της τέρμα στο Πρωτάθλημα και την επόμενη αγωνιστική πάει να τα παίξει όλα για όλα στη Μηχανιώνα απέναντι στον τοπικό Ποσειδώνα, όπου η νίκη είναι επιτακτική για τους «πράσινους».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας:

Μεγάλη Τετάρτη 28/4

Μακεδονικός – Εθνικός Γιαννιτσών 2-0

Αγροτικός Αστέρας – Θύελλα Σαρακηνών 1-1

Αναγέννηση Πλαγιάς – Αετός Βαρβάρας 4-1

Νίκη Αγκαθιάς – Ποσειδώνας Μηχανιώνας 0-2

Εδεσσαϊκός – ΠΟ Νέας Καλλικράτειας 0-4

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Θερμαϊκός Θέρμης 0-1 

Μεγάλη Πέμπτη 29/4

Μ. Αλεξ. Τρικάλων – ΠΑΟ Κουφαλίων

Ρεπό : Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.