Καθάριος: «Ευνοϊκές συνθήκες για άνοδο του Αγροτικού Αστέρα»

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2022

Ρεπορτάζ: Παύλος Κερασιώτης

Ο Παύλος Καθάριος επέστρεψε το καλοκαίρι στον Αγροτικό Αστέρα με στόχο να βοηθήσει την ιστορική ομάδα να επανέλθει στη Β’ Εθνική.

 Οι «σταχυοφόροι» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο +8 από τον Αρη Αβάτου, ενώ παραμένουν αήττητοι σε 15 ματς, με 10 νίκες και πέντε ισοπαλίες. 

Ο αρχηγός της ομάδας του Ευόσμου μίλησε στη «Μ» για την εντυπωσιακή φετινή πορεία, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά τον στόχο της ανόδου στη Super League 2.

Αναλυτικά, δήλωσε:

«Η απόφασή μου να γυρίσω πίσω δεν ήταν δύσκολη αλλά σίγουρα με δικαιώνει απόλυτα αυτή τη στιγμή», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Το κυριότερο στοιχείο που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση είναι το οικογενειακό κλίμα, με εξαιρετικούς χαρακτήρες. Επίσης, βρίσκονται στην ομάδα πολλά παιδιά με μεγάλη εμπειρία και σε συνδυασμό με τους αρκετούς νεαρούς, έχουμε βρει την χημεία».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος μπακ-χαφ επισήμανε: «Ο Αγροτικός Αστέρας στη Γ’ Εθνική είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και φέτος η άνοδος είναι ο κύριος στόχος. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για επιτευχθεί αυτό».

«Μεγάλη μου τιμή που είμαι αρχηγός»

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο φετινό επίπεδο της Γ’ Εθνικής αλλά και το πως εξελίσσεται η χρονιά σε προσωπικό επίπεδο: «Το επίπεδο της κατηγορίας δεν είναι όπως των προηγούμενων χρόνων, ειδικά με τόσους ομίλους. Το γεγονός πως σιγά σιγά τους συμπιέζουν σε λιγότερους, δείχνει πως πάει να γίνει μια αλλαγή. 

Στον 1ο όμιλο που βρισκόμαστε, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και αυτό φαίνεται από τον βαθμολογικό πίνακα. Θα γίνουν μεγάλες μάχες μέχρι το τέλος. 

Αναφορικά με την χρονιά σε προσωπικό επίπεδο, εξελίσσεται αρκετά καλά αλλά σίγουρα θα μπορούσε καλύτερα. Είναι όμως μεγάλη μου τιμή που φοράω το περιβραχιόνιο του Αγροτικού, ομάδας που ξεκίνησα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Με δουλειά και προσήλωση στο στόχο να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.