Καθάριος: «Δίψα και πάθος στον Αγροτικό Αστέρα για την άνοδο»

Αχίλλειος Έξαρχος22 Μαρτίου 2022

Πάθος και θέληση για την άνοδο και την επιστροφή του Αγροτικού Αστέρα στη Super League 2.

Αυτά είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στο στρατόπεδο της ομάδας του Ευόσμου, μετρώντας αντίστροφα για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και την έναρξη των μπαράζ.

Ο Παύλος Καθάριος, εκ των πλέον έμπειρων ποδοσφαιριστών του Αγροτικού Αστέρα, μίλησε στη «Μetrosport» κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της φετινής πορείας της ομάδας του Ευόσμου στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής και έστειλε το σύνθημα ενόψει των μπαράζ.

 «Δουλειά και σταθερότητα»

 «Πιστεύαμε από την αρχή ότι βάσει του ρόστερ μας θα είχαμε μια καλή πορεία. Πιστεύαμε στις δυνατότητές μας. Οι βάσεις υπήρχαν, οι συνθήκες είναι ιδανικές, ο πρόεδρος είναι δίπλα μας, υπάρχουν κοντά μας άνθρωποι γνώστες του ποδοσφαίρου. Είναι μια συλλογική προσπάθεια που φαινόταν από την αρχή πως θα πήγαινε καλά», δήλωσε αρχικά ο Παύλος Καθάριος σχολιάζοντας την φετινή πορεία της ομάδας στον 1ο όμιλο, ενώ για την άνετη πρωτιά (+9 τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε) σημείωσε:

 «Κάποιες ομάδες είχαν σκαμπανεβάσματα με την απόδοσή τους, την ώρα που εμείς ήμασταν σταθεροί με συνεχόμενες νίκες. Στις διακοπές των Χριστουγέννων δώσαμε βάρος στη δουλειά και αυτός μας βγήκε στη συνέχεια».

 «Δυνατές ομάδες στα μπαράζ»

 Όσο για τα επερχόμενα μπαράζ και το επίπεδο δυσκολίας; «Τα μπαράζ πάντα είναι ωραία παιχνίδια που τα απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές. Το ίδιο ισχύει και με τη δική μας ομάδα. Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με δυνατές ομάδες, τις παρακολουθούμε όσο μπορούμε. Έχουμε μια εικόνα, έχουμε την ευχέρεια λόγω της βαθμολογικής διαφοράς. Όποιος έχει δίψα και θέληση για την άνοδο θα τα καταφέρει. Και στον Αγροτικό Αστέρα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν δίψα και θέληση», τόνισε ο Παύλος Καθάριος.

 Κλείνοντας και ερωτηθείς για την φετινή προσωπική του παρουσία με την ομάδα έδειξε ικανοποιημένος μεν, ωστόσο, πιστεύει ότι μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα. 

«Θα μπορούσα και καλύτερα. Είχα και κάποιους τραυματισμούς που με άφησαν πίσω στην προετοιμασία, όμως, σε γενικές γραμμές και εγώ και η ομάδα είμαστε ικανοποιημένοι», κατέληξε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.