Νόριτς: Κατευθείαν στα «βαθιά» ο Τζόλης!

Metrosport Team10 Αυγούστου 2021

Απομένουν μόνο οι υπογραφές και ο Χρήστος Τζόλης θα γίνει ποδοσφαιριστής της Νόριτς, όπου και θα συναντήσει τον πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ και Έλληνα διεθνή, Δημήτρη Γιάννουλη.

Ο νεαρός επιθετικός είχε πάρει λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με την Μποέμιανς στην Ιρλανδία και έχει βγάλει όλη την προετοιμασία στην Ολλανδία. Οπότε, είναι αρκετά έτοιμος σε φυσική κατάσταση για την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ (14,15 Αυγούστου). Αρκεί βέβαια, να προλάβει να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον με τους καινούργιους του συμπαίκτες.

Τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της Νόριτς δεν θα είναι και τόσο εύκολα. Ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Χρήστος Τζόλης, θα ξεκινήσουν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Λίβερπουλ εντός έδρας ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στο Μάντσεστερ για να αγωνιστούν με την Σίτι. Ο αντίπαλος των «καναρινιών» την τρίτη αγωνιστική θα είναι η περσινή κυπελλούχος Αγγλίας, Λέστερ. Τα «βαρύ» πρόγραμμα ολοκληρώνεται, με την αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Από την αρχή σε βαθιά μονοπάτια για τους δύο πρώην παίκτες του δικεφάλου, οι οποίοι από τα πρώτα παιχνίδια θα αντιμετωπίσουν κάποιους από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη. Ταυτόχρονα, αρκετός κόσμος θα παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις των «μεγάλων» της Αγγλίας.

Aναλυτικά τα πρώτα παιχνίδια της Νόριτς:

Νόριτς - Λίβερπουλ: 14/8 19:30

Μάντσεστερ Σίτι - Νόριτς: 21/8 17:00

Νόριτς - Λέστερ: 28/8 17:00

Άρσεναλ - Νόριτς: 11/9 17:00

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.