Η κόρη του Κλεάνθη Βικελίδη συγκλονίζει: «'Εβαλε τον Άρη πάνω από τη ζωή του»

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η κόρη του Κλεάνθη Βικελίδη, Κατερίνα με αφορμή τη συμπλήρωση 32 ετών από τον θάνατό του. Μίλησε για τον πατέρα της και το έργο που προσέφερε στον Άρη, ενώ αποκάλυψε ότι τη μέρα της γέννας της απουσίαζε, καθώς η ομάδα έδινε σημαντικό παιχνίδι και διεκδικούσε το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μία βαριά μέρα σήμερα για εμάς. Όσο περνούν τα χρόνια, μας λείπει ακόμα περισσότερο ο πατέρας μας. Ο πατέρας μου με πήγαινε από 4 χρονών στο γήπεδο. Αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν η αγάπη του για τον Άρη. Αυτός ο άνθρωπος έβαλε πάνω από τη ζωή του τον Άρη. Ο Άρης ήταν μέρος της καθημερινότητάς του και κατ΄ επέκταση και δική μας. Δεν είναι μόνο ότι αρνήθηκε τη μεταγραφή του στη Ρουμανία. Δεν έλειπε καμία μέρα από τα παιχνίδια του συλλόγου. 

Δεν υπήρχαν τότε πόροι και όλοι δούλευαν για τον Άρη ώστε να γίνει το γήπεδο. Στο μυαλό του ήταν συνεχώς ο Άρης. Το 1946 ο Άρης πήγαινε για Πρωτάθλημα και έπαιζε στην Αθήνα και επέλεξε να πάει να αγωνιστεί αντί να βρίσκεται στη γέννα. Όταν ξεκινούσε τα έπαιρνα όλα σβάρνα. Δεν υπολόγιζε τίποτα. Ένας ορθοπεδικός απορούσε πως μπορούσε να αγωνίζεται αφού ο χόνδρος δεν υπήρχε. Είναι τεράστια τιμή για εμάς που το γήπεδο του Άρη έχει το όνομά του. Ο Άρης δεν ξεκινάει στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, είναι μία ιδέα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.