Κατερίνα Στεφανίδη: Αήθης επίθεση εναντίον της για μήνυμα της για υιοθέτηση αδεσπότων-«Άσε τα γατιά και γίνε μάνα» της έγραψαν

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2022

Επίθεση στα social media δέχτηκε η Κατερίνα Στεφανίδη σε προτροπή που έκανε στον κόσμο για την υιοθέτηση αδέσποτων ζώων. Η Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο επί κοντώ προέτρεψε όσους μπορούν να υιοθετήσουν αδέσποτα ζώα. Άλλωστε μεγάλωσε έχοντας γάτες στο σπίτι της στην Ελλάδα και είναι πάντα ευαισθητοποιημένη στο συγκεκριμένο θέμα.

Έτσι ανέβασε μια φωτογραφία κρατώντας έναν γάτο και θέλησε να προτρέψει τον κόσμο που έχει δυνατότητα να δώσει στέγη σε αδέσποτα ζωάκια. «Υιοθετήστε ένα αδεσποτάκι να δείτε τι ωραία που είναι» έγραψε η 32χρονη αθλήτρια στο Twitter. Ωστόσο δεν πήρε μόνο τις απαντήσεις που περίμενε.

Μέσα στους πολλούς που αποθέωσαν την Κατερίνα Στεφανίδη για την προτροπή της, υπήρξαν και κάποιοι της επιτέθηκαν. «Άσε τα γατιά και γίνε μάνα, πριν το ρολόι της φύσης τελειώσει» της έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Η Κατερίνα Στεφανίδη του απάντησε: «Έχω δυο παιδιά ήδη άνθρωπε μου».



Ένας άλλος την προέτρεψε να ταΐσει κανένα νηστικό παιδάκι και να αφήσει τα γατόσκυλα.

Η Ολυμπιονίκης τον αποστόμωσε γράφοντάς του: «Ταΐζω και από αυτά, όπως και εσύ φαντάζομαι που φαίνεσαι πολύ φιλάνθρωπος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.