Κατάθεση ψυχής από την Κάτια Ζυγούλη για τα παιδιά της με τον Σάκη Ρουβά

Metrosport Team02 Ιουλίου 2020

«Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα», ανέφερε η Κάτια Ζυγούλη, όντας  καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για φέτος.

Μιλώντας για το πώς απέκτησε τέσσερα παιδιά με τον Ρουβά, το πρώην μοντέλο εξήγησε πως το πρώτο της παιδί ήταν δώρο θεού κι ύστερα ήρθε μια βροχή παιδιών τονίζοντας:

«Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, "έβρεχε" παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό, δεν στο κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος. Ήμουν 29 αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε». 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Κάτια Ζυγούλη μίλησε και για το δοκιμαστικό του «GNTM» που συμμετείχε και σημείωσε πως πήγε σε αυτό με ρομαντική διάθεση ώστε να βοηθήσει τις υποψήφιες.

''Πήγα στο δοκιμαστικό του "GNTM" με μία πάρα πολύ ρομαντική διάθεση, γιατί έχω την τάση να είμαι χρήσιμη και να βοηθήσω. Όταν πήγα εκεί, ήμουν γλυκιά και συγκαταβατική γι' αυτό και δεν με επέλεξαν. Στην πορεία νομίζω ότι δεν ήμουν εγώ για αυτό το πράγμα. Αν τύχει ξανά και βρεθώ εκεί, θα είμαι πάλι η ίδια συγκαταβατική Κάτια, η χρήσιμη, η απαλή που δεν θέλει να πληγώσει τον άνθρωπο. Δεν επιτρέπεται να πληγώνουμε τους ανθρώπους''.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.