Κατάθεση ψυχής από Κλάους: «Ο Στέφανος πλήρωσε τα λάθη του, δεν έχει να αποδείξει τίποτα»

Χάρης Εμμανουηλίδης06 Δεκεμβρίου 2021

20.863 αγωνιστικά λεπτά, 295 εμφανίσεις, 107 γκολ και 36 ασίστ, νούμερα μιας ζωής. Πως είναι να αντιμετωπίζεις... μία ολόκληρη ζωή μέσα σε 90 λεπτά; Ο Στέφανος Αθανασιάδης το έκανε και είχε δείξει στο αντίο του στις 22 αυγούστου του 2017, πως θα ήταν μία δύσκολη στιγμή, γράφοντας χαρακτηριστικά σε ένα μήνυμα γεμάτο συναίσθημα, «Πως μπορείς να αποχαιρετίσεις τη ζωή σου; Δεν υπάρχουν λόγια να το κάνω. Δεν υπάρχουν λόγια να σας ευχαριστήσω για όλα... Συγγνώμη για ότι δεν έκανα καλά»

Ο πρώην επιθετικός και αρχηγός του ΠΑΟΚ κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτή φορά μετά από εκείνο το ιδιαίτερο αντίο την ομάδα που από παιδί τον έκανε άντρα, με τα συναισθήματα να είναι ιδιαίτερα και τον ίδιο να δηλώνει πως ακόμα και για τους φίλους του ήταν ιδιαίτερο συναίσθημα... Ο επιθετικός με καταγωγή από το Λάκκωμα μετά το πέρας του αγώνα παρέθεσε στο Metrosport.gr τις σκέψεις του για αυτή την αναμέτρηση, το συναίσθημα να φοράει τα κιτρινόμαυρα αλλά και το πως διαχειρίζεται ο ίδιος τα όσα έχει πετύχει ή όχι!

Ο Στέφανος Αθανασιάδης στο πιάτο σας:

Αναφορικά με το πως είναι να αγωνίζεται με τα κιτρινόμαυρα απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Τα κιτρινόμαυρα δεν περίμενα ούτε και εγώ ότι θα τα φορούσα, αλλά είναι ένα χρώμα και τελικά το φοράς. Είναι ιδιαίτερο συναίσθημα ότι γύρισα ξανά , αντιμέτωπος, ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση πριν το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ήρθε αντιμέτωπος με τον Πάμπλο Γκαρσία αλλά και το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ Β΄: «Με τον Πάμπλο ζήσαμε πολλές κοινές στιγμές και είμασταν για αρκετά χρόνια μαζί. Για τα παιδιά στην ομάδα χαίρομαι πολύ, γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια, μακάρι όλα τα παιδιά να εκπληρώσουν τους στόχους τους και να γίνουν σημαντικά μέλη της πρώτης ομάδας. Ξεχωρίζω παιδιά όπως ο Κούτσιας και ο Τσιγγάρας που είναι από την πρώτη ομάδα, πιστεύω ότι θέλουν χρόνο και να τα πιστέψει κάποιος για να βγάλουν αυτό που ξέρουν εντός του αγωνιστικού χώρου. Παλαιότερα, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, η ομάδα δημιουργεί καταστάσεις προς όφελος των παιδιών και αυτό φαίνεται και στην πορεία της».

Για το πως λειτουργεί ψυχολογικά πριν το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ: «Πριν φτάσεις σκέφτεσαι ότι θα είσαι αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ, όταν φτάνεις και μπαίνεις στα αποδυτήρια δεν έχεις να σκεφτείς κάτι, κάνεις ζέσταμα, μπαίνεις, παίζεις. Είναι περίεργο και για τους φίλους μου να με βλέπουν αντίπαλο του ΠΑΟΚ όπως και με τα κιτρινόμαυρα».

Για το αν βλέπει πως αδίκησε τον εαυτό του τώρα που αγωνίζεται στη Superleague 2 και τα λάθη του: «Ο Στέφανος τα έχει βρει με τον εαυτό του, αναγνώρισε τα λάθη του, τα κράτησε για τον εαυτό του και προχωράει. Δεν έχει να δείξει , ούτε να αποδείξει σε κανένα τίποτα. Τα λάθη του τα πλήρωσε. Εγώ ξεκίνησα να κάνω προπονήσεις στα γήπεδα εδώ (σ.σ. του Μακεδονικού), δεν μπορώ να κρατήσω κάποια στιγμή, είναι πολλές οι στιγμές, μία ολόκληρη ζωή».

Για τους στόχους της Αναγέννησης: «Είμαστε μία καινούργια ομάδα, είναι πολύ οργανωμένος σύλλογος και προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι καλό και να πετύχουμε τους στόχους μας, αν αυτό δεν γίνει φέτος να το πετύχουμε του χρόνου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.