Καταστροφικό αυτογκόλ, έλλειψη καθαρού μυαλού και σκληρή ήττα

Χάρης Δημαράς23 Φεβρουαρίου 2020

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι έφτασε! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον μεγάλο αγώνα της 25ης αγωνιστικής της Super League 1, που θα κρίνει ποια ομάδα θα τερματίσει πρώτη στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος. 

Το metrosport.gr σας ενημερώνει για όλα όσα συνέβησαν, αλλά και συμβαίνουν για τη σπουδαία αναμέτρηση. 

Η βαθμολογία της Super League 1

Χωρίς σημαντικά προβλήματα ο ΠΑΟΚ για τον σημερινό αγώνα.  Οι απουσίες αφορούν μακροχρόνιους τραυματισμούς. Δείτε την αποστολή του Δικεφάλου. Όσο για τις επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα στο βασικό σχήμα; Δείτε το πιθανό σχήμα του ΠΑΟΚ. 

O Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του άφησε εκτός αποστολής τους Χριστοδουλόπουλο, Μορ και Λοβέρα. Διαβάστε την αποστολή των Πειραιωτών. Ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες του πριν από τη μάχη της Τούμπας. 

Αίσθηση προκάλεσε η πρωτοφανής επιχείρηση της Αστυνομίας σήμερα πολύ νωρίς το πρωί στο γήπεδο της Τούμπας, όπως σας ενημέρωσε το metrosport.gr. Πολλοί αστυνομικοί, άνδρες της Αντιτρομοκρατικής ακόμη και εκπαιδευμένοι σκύλοι «επιστρατεύτηκαν» για να ελέξγουν εξονυχιστικά το γήπεδο. Το metrosport.gr εκανε αυτοψία στο χώρο της Τούμπας λίγη ώρα μετά την επιχείρηση. 

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ απόψε και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο θηριώδης φορ της Αλ Ιτιχάντ και πρώην του Δικεφάλου του Βορρά όπως αποκάλυψε το metrosport.gr βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και νωρίτερα βρέθηκε στο «Μακεδονία Παλλάς», όπου και συναντήθηκε με πρώην συμπαίκτες του και φωτογραφήθηκε με νεαρούς θαυμαστές του. Το είχε προαναγγείλει πάντως μιλώντας στο Metropolis 95,5 προ ολίγων ημερών.

Μήνυμα εμπιστοσύνης και από τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ώρα 15.00 Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα έγιναν το πρωί! Διαβάστε τι γράφει

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.