Καταλήγει σε Εμπαπέ η Λίβερπουλ αν αποχωρήσει ο Σαλάχ!

Metrosport Team08 Μαρτίου 2021

Την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ έχουν βάλει στο μάτι οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ, σε περίπτωση που αποχωρήσει το καλοκαίρι ο Μο Σαλάχ από τους «Ρέντς».

Ο πρώτος σκόρερ τα τελευταία τρία χρόνια για την Λίβερπουλ, φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα, λόγω και της κακής φετινής παρουσίας στο πρωτάθλημα της Premier League. Μάλιστα, οι σχέσεις του με τον Γιούργκεν Κλοπ, μάλλον δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές...

Σύμφωνα με την Ισπανική εφημερίδα «AS», ο Αιγύπτιος σταρ σκέφτεται να ζητήσει μεταγραφή το καλοκαίρι με την Μπάγερν Μονάχου να...περιμένει στην γωνία για να τον αποκτήσει. Στην περίπτωση αυτή, και αν βέβαια προχωρήσει αυτή η αποχώρηση, οι «Ρέντς» έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Κίλιαν Εμπαπέ, το παιδί θαύμα της Παρί Σεν Ζερμέν. 

Το συμβόλαιο του με την γαλλική ομάδα, δεν έχει ανανεωθεί καθώς οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν..κολλήσει. Η απόφαση του πρέπει να ανακοινωθεί μέχρι και τις 10 Μαρτίου, την μέρα του επαναληπτικού με την Μπαρτσελόνα για το Champions League.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.