Καταλήγει στον Έμερσον η Νάπολι - Πάει πίσω του Γιαννούλη

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2020

Η Νάπολι φαίνεται πως κατέληξε στον «εκλεκτό» της για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς είναι πρόθυμη να καταθέσει πρόταση δανεισμού για τον Έμερσον Παλμιέρι της Τσέλσι, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Φράνκ Λάμπαρντ.

Η έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ξεκινάει δυναμικά για τους «Ναπολιτάνους» οι οποίοι θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τις υπάρχουσες «τρύπες» στο ρόστερ. Ο Έμερσον Παλμιέρι, είναι ο «εκλεκτός» του Τζενάρο Γκατούζο, καθώς έχει τα στοιχεία αυτά τα οποία ικανοποιούν τον ιταλό προπονητή για το αριστερό άκρο της άμυνας. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ετοιμάζει πρόταση δανεισμού για το Έμερσον, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Λάμπαρντ. Κάτι που σημαίνει, πως η περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη περνάει σε δεύτερη μοίρα, ύστερα από το «εμπάργκο» του ΠΑΟΚ να πουλήσει τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθέι πως οι σχέσεις της Νάπολι με την Τσέλσι βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο αφού έχουν προηγηθεί οι μεταγραφές των Ζορζίνιο και Μπακαγιόκο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.