Καταιγιστικός στην Ηγουμενίτσα ο Ηρακλής

Δημήτρης Καλαϊτζής23 Ιανουαρίου 2022

Τη δεύτερη νίκη του μακριά από το Καυτανζόγλειο και τρίτη συνολικά στο Πρωτάθλημα πέτυχε ο Ηρακλής, καθώς συνέτριψε με 5-1 τον Θεσπρωτό εκτός έδρας.

Ποιος είδε τον Ηρακλή και δεν φοβήθηκε. Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ισοπέδωσε με 5-1 τον Θεσπρωτό εκτός έδρας στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Γηραιού μακριά από το Καυτανζόγλειο και τρίτη συνολικά στο Πρωτάθλημα.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 22΄ με τον Πατράλη να κάνει το 0-1.

Το 2-0 ήρθε στο 37΄ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κάκκο, ενώ οκτώ λεπτά μετά, ήταν σειρά του Χρουσιέλ να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και να γράψει το 0-3.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με τον Ραμίρεζ, όμως με τη σέντρα ο Ημίθεος σκόραρε με τον Τότσκα, κάνοντας το 1-4.

Στο 57΄ ο Τόμας-που σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς Πρωταθλήματος-ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-5.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Ηρακλή να παίρνει μια σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη. 

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βαλιέντε (46′ Διγκόζης), Γώγος, Βασιλάκης (46′ Ρομέρο), Ντι Αλέσιο, Γκανσιέρ, Ζιώγας, Ραμίρεζ (70′ Πούφλης), Γεωργούσης (46′ Σαραντίδης), Κωνσταντίνου, Μπονίγια (70′ Βαταμίδης). 

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Χρουσιέλ, Σγουρής, Πατράλης, M. Παπαστεριανός (78′ Άλεξιτς), Τότσκα (70′ Μπαλικτσής), Καρτσαμπάς (65′ Μπαστακός), Τόμας (70′ Βιτίνιο), Κάκκο (65′ Μασούρας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.