Καταγγελία Ζαραλίκου ότι πήγε Αστυνομία στην παράστασή του

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2022

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook προχώρησε σε μία καταγγελία στον απόηχο της ιστορίας με το προφίλ του στο Twitter, το οποίο «κλειδώθηκε» την Πρωτοχρονιά, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα είχε κάνει σχόλιο που αναφερόταν στον δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, γράφοντας ότι «Κώστα, και εγώ μικρός έβαζα άλλους να λένε τα κάλαντα και εγώ έκανα ταμείο».

Ο γνωστός stand up κωμικός έγραψε τη Δευτέρα στο facebook ότι κατά τη διάρκεια της παράστασής του στη Θεσσαλονίκη, παρενέβη η Αστυνομία, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το γεγονός.

Κύμα συμπαράστασης στον Ζαραλίκο

Οπως ήταν λογικό με το κατέβασμα του λογαριασμού του, ξέσπασε ένα κύμα διαμαρτυρίας στο Twitter κι όχι μόνο, με πολλούς χρήστες να τάσσονται υπέρ του Ελληνα κωμικού των stand up comedies. 

Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι έχει υπάρξει υπόθεση λογοκρισίας, εξαιτίας της κριτικής που ασκεί ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σε διάφορα θέματα που αγγίζουν την επικαιρότητα. Παράλληλα μέσα από το hashtag #freezaralikos ζητούν να γίνει ξανά ενεργός ο λογαριασμός του Ελληνα κωμικού.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.