Καταγγελία ποδοσφαιριστή του Βόλου για δωροδοκία με τον Ολυμπιακό: «40.000 για να πάρω κόκκινη»

Metrosport Team09 Ιανουαρίου 2023

Όπως αποκάλυψε και ο Κυριάκος Θωμαΐδης στον αέρα του Metropolis 95.5, ο ποδοσφαιριστής του Βόλου Ζαν Μπαριέντος κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας του στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι μάνατζερ του πρότεινε το ποσό των 40.000 ευρώ, για να δεχθεί κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.


 Ο 32χρονος Ουρουγουανός άσος, κατήγγειλε ενυπογράφως ότι ο μάνατζερ του Γιώργος Τσουρής, Κύπριος στην καταγωγή, ιδιοκτήτης της εταιρίας Magicosports, του πρότεινε το ποσό των 40.000 ευρώ προκειμένου να δεχθεί κόκκινη κάρτα, στη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης Βόλου- Ολυμπιακού η οποία έληξε με 4-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» του Πειραιά.

Μάλιστα, την καταγγελία επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ του Βόλου:  «Επιβεβαιώνουμε την καταγγελία, αλλά επειδή η υπόθεση είναι σε εξέλιξη δεν μπορούμε να πούμε τίποτε παραπάνω αυτή τη στιγμή», είπαν οι άνθρωποι της θεσσαλικής ομάδας.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Ολυμπιακού δήλωσε άγνοια για την υπόθεση και ζήτησε χρόνο για να ενημερωθεί προκειμένου να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αργότερα, σε νεότερη επικοινωνία με τον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ, ξεκαθάρισε πως η Πειραϊκή ΠΑΕ δεν έχει να πει τίποτε για τη συγκεκριμένη υπόθεση καθώς δεν την αφορά. «Δεν μας αφορά το θέμα, δεν ασχολούμαστε με στοιχηματζήδες», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γαβαλάς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.