Καταγγελία Παπανικολάου: Σύμβουλος του Φασούλα επιχειρεί να μπλοκάρει τις εκλογές της ΕΟΚ!

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2021

Από χίλια κύματα έχουν περάσει οι εκλογές της ΕΟΚ. Όπως καταγγέλλει ο υποψήφιος πρόεδρος, Άγγελος Παπανικολάου, σύμβουλος του Φασούλα κατέθεσε σήμερα (7/9) προσφυγή στο Πρωτοδικείο, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μπλοκάρισμα της διαδικασίας, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των Σωματείων για την συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Άγγελος Παπανικολάου: «Οι μάσκες έπεσαν και ο θίασος βρίσκεται επί σκηνής, επιδιώκοντας για ακόμα μια φορά τη ματαίωση των εκλογών της ΕΟΚ. Πριν από λίγη ώρα υποψήφιος παράγοντας με τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», στο οποίο ηγείται ο κ. Φασούλας, προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να ακυρωθούν οι δικαστικές αποφάσεις των Σωματείων για την απόλυτα νόμιμη συμμετοχή τους στις εκλογές της ΕΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν βάζουν πρώτα το Μπάσκετ, όπως διατείνονται, αλλά το προσωπικό συμφέρον τους, πασπαλίζοντας με την …άχνη ενός ενδιαφέροντος για τα κοινά. Τα γεγονότα καταρρίπτουν το αφήγημα του υποψήφιου προέδρου και δείχνουν με σαφήνεια για το ποιοι θέλουν ή όχι να γίνουν άμεσα εκλογές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.