Καταγγελία κατά Κούγια: «Αγόρασε την υπόθεση της Πισπιρίγκου και τη χρησιμοποιεί ως καυσόξυλο»

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2022

Η κόντρα των δικηγόρων με αφορμή την υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου παίρνει μεγάλες διαστάσεις με τον Όθων Παπαδόπουλος να αφήνει να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία, στέλνοντας  αναφορά στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας κατά του συνηγόρου της Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «αγόρασε την υπόθεση». 

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει: «Με μεγάλη μου έκπληξη, την 22-12-2022, παρακολούθησα μέσα στα ασυγκράτητα τηλεοπτικά παραληρήματα του κ. Κούγια και σχετική δήλωσή του σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού ότι «ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ, που λέει ότι έχει προσλάβει, ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ». Σύμφωνα με την συγκεκριμένη δήλωση, που, σημειωτέον, την έκανε χωρίς να του έχει υποβληθεί σχετικό ερώτημα, τότε Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ. ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ. 

Την αγόρασε όταν έκρινε ότι θα μπορούσε να την χρησιμοποιήσει για να εξασφαλίσει τις προσωπικές του επιδιώξεις, που, όπως αποδεικνύεται, είναι να περιφέρεται σε τηλεοπτικούς σταθμούς και παράθυρα, κατηγορώντας τους πάντες για να διαφημίζει τον εαυτό του. Και το έκανε αυτό χωρίς να υπολογίζει καθόλου τα συμφέροντα της κατηγορουμένης που υπερασπίζεται, ακολουθώντας μία άκρως επικίνδυνη υπερασπιστική τακτική που, πολύ φοβάμαι ότι, όχι μόνον δε θα αποφέρει στην ίδια κανένα όφελος, αλλά θα ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ την θέση της και θα την οδηγήσει στο χειρότερο δυνατό δικαστικό αποτέλεσμα, πράγμα που αν συμβεί, θα αποτελεί προσβολή για τον νομικό κόσμο της χώρας. 

Ο άνθρωπος αυτός προκαλεί ίντριγκες και συγκεντρώνει οργή και αντίδραση η οποία, όταν εκραγεί, δεν θα ξεσπάσει πάνω του αλλά θα ξεσπάσει στην πλάτη της κατηγορουμένης που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται. Με τον τρόπο αυτό, μετά την αγορά της υπόθεσης Πισπιρίγκου από τον ίδιο, την χρησιμοποιεί ως «καυσόξυλο» για την ολοκλήρωση των προσωπικών του επιδιώξεων και, όταν εξαντλήσει τα όρια και κρίνει ότι αυτή δεν έχει τίποτε άλλο να του δώσει, θα την πετάξει σαν στημένη λεμονόκουπα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.