Καταγγελία γυναίκας για βιασμό μετά από επίθεση με μαχαίρι

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2022

Τον βιασμό της από έναν άγνωστο άνδρα, στο Παλαιό Φάληρο, κατήγγειλε μία 34χρονη γυναίκα. Πιο συγκεκριμένα, κατέθεσε μήνυση στο τμήμα Ασφάλειας της περιοχής και, όπως είπε, ο δράστης της επιτέθηκε σε στάση του λεωφορείου και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε κοντινό πάρκο όπου και τη βίασε. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της 34χρονης, ο δράστης φεύγοντας με ειρωνικό ύφος της είπε «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου». Η γυναίκα περιέγραψε πως αφού μάζεψε τα ρούχα και την τσάντα της επέστρεψε στο σημείο όπου είχε δεχθεί την επίθεση, στη στάση του λεωφορείου.

Εκεί περίμενε ένας νεαρός άνδρας από τον οποίο δεν ζήτησε βοήθεια επειδή ντράπηκε, όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς. Ο δράστης την ακολούθησε, κατά τα λεγόμενά της, την πλησίασε εκ νέου και της ζήτησε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της. 

Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο άνδρας την απείλησε πως θα την σκοτώσει «αν πει κάτι στην αστυνομία» και απομακρύνθηκε τρέχοντας. Τότε η 34χρονη τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε τον βιασμό, ενώ αργότερα κατέθεσε μήνυση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.