Καστρίτης: «Τα πάντα είναι ακόμη ανοιχτά, πρέπει να έχουμε ενέργεια απέναντι στην Τρέντο»

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2024

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε για το παιχνίδι με την Τρέντο, τονίζοντας πως πρέπει οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι στην κανονική περίοδο και μάλιστα στην έδρα μας. Τα πάντα είναι ακόμα ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση και την τελική κατάταξη στον όμιλο. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία θα παλέψει και αυτή για τους δικούς της στόχους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε ενέργεια, να διεκδικήσουμε κάθε κατοχή, για να μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τέλος».

Καλόγηρος: «Το παιχνίδι με την Τρέντο είναι τελικός»

Από την πλευρά του ο Καλόγηρος σημείωσε: «Φτάνουμε στο τέλος μιας συναρπαστικής κανονικής περιόδου στο Eurocup. Το παιχνίδι απέναντι στην Τρέντο είναι ένας τελικός γι' εμάς και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε, για να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά πρέπει να έχουμε ενέργεια στην άμυνα για να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι μια μεγάλη μάχη και θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας για να κάνουν μια καυτή ατμόσφαιρα αύριο».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.