Καστρίτης: «Τα παιδιά ήταν κουρασμένα, κάνανε υπερπροσπάθεια- Έπρεπε να ήμασταν πιο έξυπνοι στο τέλος»

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2023

Ο Γιάννης Καστρίτης είδε την ομάδα του να επιστρέφει από το -16, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να κλειδώσει τη νίκη. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», λοιπόν, μίλησε μετά το φινάλε του αγώνα για την ήττα της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στο φινάλε τις αναμέτρησης θα έπρεπε να ήταν πιο έξυπνοι.


Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη: «Ήταν εμφανής η κούραση που είχαμε μετά και το τελευταίο μας ταξίδι για το Eurocup. Δεν ξεκινήσαμε καλά και όπως θα έπρεπε, το έχουμε ξαναπάθει αυτό, για ακόμη μια φορά δείξαμε ότι έχουμε τον τρόπο να αντιδράσουμε, επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Δυστυχώς στο τέλος, θα μπορούσαμε να είχαμε μια-δυο πιο έξυπνες επιλογές στην άμυνα μας για να ολοκληρώσουμε την κατοχή. 

Δεν κάναμε δυο φάουλ στις τελευταίες κατοχές , αλλά προφανώς τα παιδιά δεν θέλανε να μην κάνουν το φάουλ, ήταν κουρασμένοι, κάνανε υπερπροσπάθεια, παίξαμε χωρίς βασικούς παίκτες, ο Τολιόπουλος έμεινε έξω με φάουλ. Ποτέ δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις. Συγχαρητήρια στο Λάυριο, το ήθελαν και αυτοί το παιχνίδι και αξίζουν και από την πλευρά τους την νίκη. Και εμείς κάναμε καλή προσπάθεια, δυστυχώς έπρεπε να ήμασταν πιο έξυπνοι στο τέλος, αλλά προχωράμε»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.