Κασσελάκης: Παρέλαση με τα χακί, σε κεντρικό δρόμο της Θήβας (vid)

Metrosport Team25 Μαρτίου 2024

Στον κεντρικό δρόμο της Θήβας αναμένεται να παρελάσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ήδη, χθες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ βρέθηκε με μερικούς στρατιώτες από το θάλαμό του, οι οποίοι μετέχουν και στο άγημα, στο Δίστομο, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας.

Ο κ. Κασσελάκης θα μετέχει σε στρατιωτικό άγημα 36 ατόμων, που, κατά πληροφορίες, θα αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από νεοσύλλεκτους του Κέντρου Εκπαίδευσης στη Θήβα. Όπως γνωστοποίησε στην ανάρτησή του, «Πήγα στο Δίστομο με το άγημα παρελάσεως στο οποίο συμμετέχω, το άγημα που θα παρελάσει αύριο στη Θήβα, για να τιμήσει την ελληνική Επανάσταση.


Πήγα με τους φαντάρους που με ενθουσιασμό με συνόδεψαν – επειδή εκείνοι είναι οι πραγματικοί πατριώτες της χώρας μας, επειδή εκείνοι είναι υπερήφανοι για το έθνος μας, αν και είναι απογοητευμένοι από τη χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.