«Σας φέραμε γιατί σας πιστεύουμε»

Γιώργος Στράντζαλης20 Αυγούστου 2020

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Στο Βέρμιο βρίσκεται από την Τετάρτη (19/8) ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρος Καρυπίδης. Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρίνων» παρακολούθησε την προπόνηση και θα δει και το σημερινό φιλικό.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, είχε συνάντηση με τους νεοαποκτηθέντες και τους είπε «σας φέραμε στον Άρη γιατί σας πιστεύουμε, είστε οι καλύτεροι και πιστεύουμε ότι θα κάνετε τον Άρη ακόμη καλύτερο τη νέα χρονιά. Με το καλό να τελειώσει η περιπέτεια της πανδημίας και θα δείτε το συναίσθημα που θα νιώσετε όταν παίξουμε στο γεμάτο Βικελιδης. Δεν υπάρχει πουθενά άλλου αυτό που θα ζήσετε στο γήπεδο όταν γυρίσει ο κόσμος, θα πάθετε πλάκα με το πάθος και την αγάπη του κόσμου».

Στη συνέχεια μίλησε με όλη την ομάδα, τονίζοντας: «Να είμαστε γέροι, μας περιμένει μια απαιτητική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, να ετοιμαστούμε καλά για τα ματς του Γιουρόπα λιγκ γιατί ο μεγάλος μας στόχος φέτος είναι να μπούμε στους ομίλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε υψηλούς στόχους και στην Ελλάδα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα έχουμε ποιότητα θα έρθουν κάποια παιδιά ακόμη τις επόμενες μέρες και θα έχουμε τέτοιο ρόστερ που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Οι νέοι παίκτες του είπαν ότι περιμένουν να παίξουν με κόσμο ενώ ο Ντάτκοβιτς του είπε «Μόλις μου έγινε η πρόταση του Άρη άφησα τις άλλες που είχα και ήρθα εδώ, δεν έκανα δεύτερη σκέψη», δείχνοντας πως το πρότζεκτ των «κιτρίνων» έχει κερδίσει τους νεοαποκτηθέντες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.