Καρυπίδης και Μπούργος τα βάζουν κάτω και αποφασίζουν

Γιώργος Στράντζαλης22 Μαΐου 2022

Υπό κανονικές συνθήκες στον Αρη θα είχαν αρχίσει ήδη να καταστρώνουν το αγωνιστικό πλάνο για την επόμενη σεζόν, αλλά επειδή ακριβώς μιλάμε για συνθήκες… Ελλάδας οι «κιτρινόμαυροι» εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα ασχολούνται με μια υπόθεση η οποία είναι τουλάχιστον ξεκάθαρη βάσει κανονισμών αλλά η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο προϊστάμενος της επιτροπής αδειοδότησης θέλησε να ανακινήσει, στοχοποιόντας τον Αρη σε μια προσπάθεια να “αρπάξει” από την ομάδα ό,τι με κόπο και απολύτως δίκαια κέρδισε στο χορτάρι.

Πλέον όμως αυτή η ιστορία φαίνεται να τελειώνει και εντός των επόμενων ημερών θα γίνει η πρώτη ουσιαστική συζήτηση για την επόμενη σεζόν. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η επικείμενη συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Χερμάν Μπούργος για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, ο οποίος περιλαμβάνει τις (πολλές) προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ. Βέβαια,η προϋπόθεση για την πραγματοποίηση κάθε κίνησης παραμένει η απόφαση του CAS επί της προσφυγής της ΠΑΕ Αρης στην υπόθεση Ντουρμισάι. Στη συνάντηση που θα έχει ο επικεφαλής της ΠΑΕ με τον προπονητή της ομάδας θα τεθούν επί τάπητος οι πρώτες σκέψεις για να σχηματοποιηθεί το ρόστερ.

Από τα συμβόλαια που λήγουν (τυπικά 30/6), αυτά που υπάρχουν για την επόμενη σεζόν, αλλά και τις μεταγραφικές ανάγκες του Αρη εφόσον αποκτήσει το δικαίωμα από το CAS. Εκείνο που έχει μεγάλη αξία είναι οι σκέψεις της διοίκησης για παίκτες των οποίων τα συμβόλαια είναι σε ισχύ αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο πώλησής τους. Είχε σημειωθεί μέσω του ρεπορτάζ ότι δεν είναι σίγουρη η παραμονή όλων, καθώς ήδη έχει εκφραστεί ενδιαφέρον για την αγορά των δικαιωμάτων κάποιων και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Κιτρινόμαυροι έχουν αρχίσει διαπραγματεύσεις.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν μεταξύ άλλων ο Ντάνιελ Μαντσίνι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, δύο ποδοσφαιριστές με χρηματιστηριακή αξία στους οποίους ο Αρης επένδυσε και αν ικανοποιηθεί οικονομικά από τις προτάσεις που θα πάρει είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει στην πώλησή τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.