Καρυπίδης για Γάνδη: «Μπορούμε να κάνουμε όνειρα»

Metrosport Team26 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ έμαθε νωρίτερα τον αντίπαλο του στη φάση των «16» του Conference League και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Βελγική Γάνδη με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Τούμπα στις 10 Μαρτίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς στο Βέλγιο, μία εβδομάδα αργότερα και ειδικότερα στις 17/03.

Μετά το πέρας της κλήρωσης, ο team manager των Θεσσαλονικέων, Χρήστος Καρυπίδης, μιλώντας στα κανάλια της Cosmote TV, σχολίασε το αποτέλεσμα της κλήρωσης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «Είναι μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας. Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορούμε να μιλάμε για φαβορί. Θα έλεγα ότι είναι 50-50 οι πιθανότητες. Αυτό που γνωρίζουμε για το βελγικό πρωτάθλημα είναι πως είναι ένα physical πρωτάθλημα, με μεγάλη ένταση στο παιχνίδι τους. Η Γάνδη είναι μία ομάδα που προσπαθεί να πλασαριστεί στην τετράδα, προσπαθεί να παίζει επιθετικά, σκοράρει, δέχεται και εύκολα γκολ. Θα τους μελετήσουμε», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει,

«Ξεκινάει η δουλειά από σήμερα ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο παιχνίδι. Η Γάνδη είναι μία ομάδα με σκαμπανεβάσματα, δεν έχει σταθερότητα, το ότι αποφύγαμε ομάδες όπως Ρόμα και Ρεν είναι καλό για εμάς, δύο πολύ δυνατές ομάδες. Η Ρόμα είναι μία ιστορική ομάδα και η Ρεν είναι σε ανοδική πορεία. Έχουμε μία ομάδα που μπορούμε να την… παίξουμε. Ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος να δείξει ένα καλό πρόσωπο».

Για το ότι η πρώτη αναμέτρηση στις 10 Μαρτίου θα έχει τον ΠΑΟΚ γηπεδούχο, ανέφερε: «Δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορείς από πριν να προδικάσεις», ευελπιστώντας βέβαια πως ο ΠΑΟΚ θα βρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο σπίτι του για να παρουσιαστεί με άλλη ψυχολογία στο Βέλγιο».

Για το αν η Ευρώπη αποτελεί προτεραιότητα, σημείωσε: «Πέρα από την Ευρώπη, στο πρωτάθλημα μείναμε λίγο πίσω αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας, ενώ στο Κύπελλο βρισκόμαστε στους «4» του θεσμού και θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος. Μπορούμε να κάνουμε όνειρα. Υπάρχει στο μυαλό μας να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν αλλά προέχει η Γάνδη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.