Καρυπίδης στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Δεν θα ξεχάσετε ποτέ αυτές τις 2-3 εβδομάδες»

Απόστολος Συρανίδης06 Οκτωβρίου 2025

Με μια ομιλία του Χρήστου Καρυπίδη στο κέντρο του γηπέδου ολοκληρώθηκε το… τρίτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Ο τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων»… πόρωσε τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κατέθεσαν και την ψυχή τους για να έρθει αυτή η σπουδαία νίκη.

«Ακούστε με! Δεν θα ξεχάσετε ποτέ το πως περάσατε αυτές τις 2-3 τελευταίες εβδομάδες. Ποτέ!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Καρυπίδης, σε ένα σημείο «καμπής» του φετινού ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε πολύ δύσκολα τις τελευταίες εβδομάδες.

«Σήμερα (σ.σ χθες) δείξατε σε όλους ότι έχετε μεγάλες... μπάλες! Δείξατε χαρακτήρα, προσωπικότητα για να γυρίσετε αυτό το παιχνίδι. Αξίζατε αυτή την νίκη», ολοκλήρωσε αποθεώνοντας τους παίκτες του Δικεφάλου οι οποίοι αντέδρασαν παρότι το παιχνίδι έδειξε να στραβώνει στο πρώτο ημίωρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Μαζί και στο spotify


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.