Καρύδας: «Να πάει με κλειστά μάτια στην Τουρκία ο Πασχαλάκης, θα είναι απώλεια για τον ΠΑΟΚ αν δεν βρει καλύτερο»

Metrosport Team26 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καρύδας.

Ο Έλληνας γυμναστής και προπονητής βρίσκεται στο τεχνικό τιμ της Γκαζιαντεπ και μίλησε για το τούρκικο πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Καρύδας δήλωσε:

Για το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Πασχαλάκη: «Θα του έλεγα να πάει. Το τούρκικο είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Και είναι τιμητικό γιατί στην Τουρκία έχει πάρα πολύ καλούς ξένους και Τούρκους τερματοφύλακες. Είναι πολύ καλύτερο το τούρκικο πρωτάθλημα από το ελληνικό λόγω οργάνωσης. Οι ομάδες στέκονται καλύτερα οικονομικά οπότε φέρνουν καλούς ποδοσφαιριστές και προπονητές. Δε θέλω να φανώ υπερβολικός αλλά σε κάποια πράγματα υστερούμε. Σε οργάνωση σε γήπεδα, σε προπονητικές εγκαταστάσεις. 

Όπως είχα πει για τον Πρίγιοβιτς να μην πάει θα έλεγα στον Πασχαλάκη να πάει. Αν έχει πρόταση να πάει με κλειστά μάτια. Θα είναι απώλεια για τον ΠΑΟΚ αν δεν βρει καλύτερο τερματοφύλακα. Αν βρει καλύτερο, δε θα είναι απώλεια. Οι ομάδες πρέπει να εξελίσσονται».

Για τους λόγους που οι Έλληνες πηγαίνουν στην Τουρκία αλλά δε γίνεται συχνά το αντίθετο, να έρχονται Τούρκοι στην Ελλάδα: «Είναι δύσκολη ερώτηση. Νομίζω ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό στην Τουρκία. Παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα. Το ότι δεν στρεφόμαστε στην τουρκική αγορά είναι λάθος γιατί έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Δε νομίζω ότι αν κάποιος Τούρκος είχε καλή προσφορά από την Ελλάδα δε θα πήγαινε».

Για τον απολογισμό της σεζόν: «Είμαι ευχαριστημένος από τον πρώτο γύρο, στον δεύτερο είχαμε κάποια προβλήματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το επίπεδο της δουλειάς μαζί με έναν σύγχρονο προπονητή τον Ερόλ Μπουλούτ. Θέλουμε να χτίσουμε τις βάσεις για να πάμε ακόμα καλύτερα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.