Καρύδας: «Είχα δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό - Είναι καλή για τις ομάδες η χειμερινή προετοιμασία»

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καρύδας, με τον έμπειρο γυμναστή να μιλάει για τις ιδιαιτερότητες που έχει η φετινή αγωνιστική περίοδος με τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, σημειώνοντας πως δίνει στις ομάδες τη δυνατότητα για να διορθώσουν τις αδυναμίες που είχαν στο πρώτο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου.

Αρχικά για τις ομάδες που έχει εργαστεί: «Είχα δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό την περίοδο που ήταν ο Μπόλονι, αλλά τότε ήμουν στην Εθνική Ομάδα Νέων, είναι η μοναδική ομάδα από τις μεγάλες που δεν έχω βρεθεί».

Για την προετοιμασία των ελληνικών ομάδων: «Είναι καλό για τις ομάδες γιατί ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι, έτσι και εμείς η προετοιμασία που κάναμε ήταν διαφορετική από τις άλλες χρονιές. Πρέπει η ομάδα να είναι πιο φρέσκια, γιατί υπάρχει και δεύτερο στάδιο προετοιμασίας.

 Οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη δεύτερη προετοιμασία και πιστεύω πως οι μεγάλες ομάδες θα πρέπει να κινηθούν για ένα νέο στάδιο  Το πως θα εμφανιστούν οι ομάδες εξαρτάται από τη δουλειά που θα γίνει, δεν μπορούμε να το προβλέψουμε».

Ενώ πρόσθεσε: «Από τι στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να δουλέψουμε τις αδυναμίες της ομάδας, είναι καλό. Είναι ένα μικρό διάλειμμα και χρειάζεται. Επίσης, καμία προετοιμασία δεν σε κρατάει για όλη τη χρονιά και τώρα υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις και μία δεύτερη προετοιμασία η οποία θα είναι όπως ακριβώς η καλοκαιρινή. Ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα δείχνει πως έχει ελάχιστες αδυναμίες, οπότε το προπονητικό τιμ θα εστιάσει σε αυτές. Πρόκειται για ένα σύνολο δουλειάς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.