Καρύδας: «Χρωστάω πολλά στον Γιώργο Φοιρό, είναι πάρα πολύ φιλόξενοι στην Τουρκία»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καρύδας.

Ο Βεροιώτης γυμναστής μίλησε για τις εμπειρίες του στις πολλές ομάδες που έχει δουλέψει στην καριέρα του και τη νέα σελίδα στην Γκαζιαντέπ.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Καρύδας δήλωσε:

Σε ποιες ομάδες δούλεψε: «Στην Ελλάδα στην πόλη μου τη Βέροια, σε ΑΕΚ, Άρη, Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, στη Ρωσία στην Κουμπάν Κράσνονταρ, στην Ουκρανία στην Ταβρίγια και στη Ντνιεπρ, στη Ρουμανία στην Άστρα Τζιούρτζιου και τη Στεάουα Βουκουρεστίου, στη Σαουδική Αραβία στην Αλ Ιτιχάντ, στην Εθνικη Κ19 και τώρα στην Γκαζιαντέπ».

Με ποιους προπονητές δούλεψε: «Είναι πάρα πολλοί. Χρωστάω όμως πολλά στον Γιώργο Φοιρό. Με πήρε από τη Βέροια όταν ο Άρης ανέβηκε στην Α και δε θα το ξεχάσω ποτέ. Ήταν ο άνθρωπος ου μου έδωσε το έναυσμα για να δουλέψω. Δούλεψα με πολλούς προπονητές πήρα πολλά πράγματα. Στον Ολυμπιακό με Μπάγεβιτς, Λεμονή, Νίκο Αλέφαντο και Σόλιντ. Στον ΠΑΟΚ ήμουν με Χάβο, Μπόλονι, Δερμιτζάκη. Έχω δουλέψει με τον νυν προπονητή της Εθνικής Ρουμανίας, τον Μιρέλ Ραντόι».

Αν ξεχωρίζει κάποιον από αυτούς: «Κανέναν, υπό την έννοια ότι ο καθένας είχε τα θετικά του και τα αρνητικά του. Αυτό που όλοι μου έμαθαν ήταν τι να μην κάνω στην προπόνηση. Όλοι είχαν το δικό τους σκεπτικό»

Για τον Ερόλ Μπουλούτ: «Ο Ερόλ Μπουλούτ έδειξε ότι ήταν μεγάλη προσωπικότητα στον Ολυμπιακό. Παρακολουθούσα τα προπονητικά του βήματα και του αξίζει να είναι σε υψηλό επίπεδο».

Για την κατάσταση στην Τουρκία: «Οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ φιλόξενοι. Μπορώ να πω ότι μας αγαπάνε. Είμαστε σε ένα φανταστικό προπονητικό κέντρο στο Μπολού σε 800 μέτρα υψόμετρο. Με στενοχωρεί γιατί στην Ελλάδα δεν έχω δει τέτοιο προπονητικό κέντρο. Το κυριότερο είναι ότι βρήκα μια ομάδα πολύ οργανωμένη και σε πολύ υψηλό επίπεδο σε σχέση με μας. Το ότι τερμάτισε 8η-9η αλλά δεν της λείπει κάτι σε εγκαταστάσεις λέει πολλά. Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.