Καρύδας: «Αξέχαστο το ματς με τη Φενέρ, προσεκτικοί ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιολξενήθηκε ο Νίκος Καρύδας.

Ο τότε γυμναστής του ΠΑΟΚ μίλησε για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη με αφορμή την αποψινή κόντρα με την Μπεσίκτας στην Τούμπα.

Υποστήριξε ότι δεν περιμένει πολλά γκολ στο σημερινό ματς λόγω του ότι οι δύο ομάδες θα είναι προσεκτικές στην άμυνά τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καρύδας:

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Φενέρμπαχτσε: «Είναι ένα παιχνίδι που δε θες να το ξεχάσεις, από αυτά που σε σημαδεύουν. Ένα ματς κόντρα σε τουρκική ομάδα και ενώ ο ΠΑΟΚ έχει ρίζες από την Κωσταντινούπολη έχει ιδιαίτερη σημασία. Όπως και το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές. Ήταν και τότε πολλοί ξενοι στην ομάδα αλλά ήταν σημαντικός ο ρόλος της διοίκησης για να μεταφερθεί η σημασία του αγώνα στους παίκτες. Ήταν ματς πλέι οφ, θα έπρεπε να μπει στους ομίλους. Θυμάμαι τότε οι οπαδοί της Μπεσίκτας ήταν μαζί μας. Μας λέγανε κερδίστε τη Φενέρ. Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο παντού. Το παιχνίδι θα μείνει αξέχαστο λόγω των συνθήκων που αντιμετώπισε η ομάδα στην Τουρκία. Στο μυαλό μας ήταν η επιστροφή των φίλαθλων από εκεί παρά η δική μας. Η μάχη πρέπει να είναι ποδοσφαιρική και να μείνει εκεί».

Για το αν η ελληνοτουρκική κόντρα περνάει στους παίκτες: «Μπορεί να περάσει. Θες δε θες χρησιμοποιείται ως κίνητρο. Το ίδιο γίνεται και από την άλλη πλευρά. Πολλές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χρήματα και πρωταθλήματα. Πολλές φορές έχει να κάνει και με θέματα πατριωτισμού»

Για το αποψινό ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας: «Δεν έχω εικόνα, δε θα μπορούσα να κάνω πρόβλεψη. Θέλω όλες οι ελληνικές ομάδες να έχουν επιτυχίες όπως τότε του ΠΑΟΚ με τη Φενέρ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όχι μόνο με τουρκικές ομάδες. Είναι σημαντικό να έχουν με μια καλή αρχή με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν νέα δεδομένα. Οι ποδοσφαιριστές μετά την κρίση της πανδημίας δεν είχαν μεγάλο χρόνο ξεκούρασης και αυτό τους κάνει καλό. Θα γίνει καλό ματς, δε θα μπουν πολλά γκολ, οι δυο ομάδες θα είναι προσεκτικές στις κινήσεις τους».

Για τον Άρη: «Έχει πολλά νέα πρόσωπα αλλά είδα μια ομοιογένεια. Αυτό το χρεώνεται το τεχνικό τιμ και ο Χαριστέας. Θέλουμε όλες οι ελληνικές ομάδες να είναι ισχυρές για να πηγαίνουν καλύτερα και στην Ευρώπη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.