Κάρτες υγείας: Το παρασκήνιο

Κώστας Πετρωτός16 Ιουλίου 2020

Έξαλλος ήταν ο Ιβάν Σαββίδης με το θέμα που προέκυψε με τις 12 ληγμένες κάρτες υγείας για τις οποίες ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει, αν η ΑΕΚ προβεί σε κατάθεση ένστασης, να χάσει το χθεσινό ματς στα χαρτιά και να υποστεί αφαίρεση τριών βαθμών. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ άμεσα μόλις ενημερώθηκε ζήτησε έρευνα και απόδοση ευθυνών.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε λίγη ώρα πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα στο ΟΑΚΑ. Ο τέταρτος διαιτητής της αναμέτρησης, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, τσεκάροντας τις λίστες με τα ονόματα των παικτών των δύο ομάδων καθώς θα έπρεπε ορισμένοι να επιλεγούν και για αντιντόπινγκ κοντρόλ, διαπίστωσε ότι οι κάρτες 12 παικτών του ΠΑΟΚ είχαν ημερομηνία λήξης μία από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου (το πρόβλημα υπήρχε και στα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αλλά έχει εκπνεύσει η διορία για ένσταση) και άμεσα ενημέρωσε τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Χρήστο Καρυπίδη, τους γενικούς αρχηγούς των δύο ομάδων.

Με την συναίνεση της ΑΕΚ κι αφού πρώτα καταγράφηκε το πρόβλημα στο φύλλο αγώνα (αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην έναρξη του παιχνιδιού), ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι διεξήγαγε κανονικά την αναμέτρηση, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν δικαίωμα ένστασης εντός 48 ωρών.

Η έρευνα για το ποιος έχει την ευθύνη για μη θεώρηση των καρτών υγείας άρχισε λίγη ώρα μετά το παιχνίδι και όπως ήδη έχει δει το φως της δημοσιότητας, μέρος της αποδόθηκε στον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μάκη Παπασούλη που είναι εκείνος που οφείλει να υπογράφει την ανανέωση των καρτών. Μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, του έχει ζητηθεί να μην δώσει το παρών στην σημερινή προπόνηση και μένει να φανεί αν μιλάμε για οριστική αποχώρηση.

Η έρευνα θα συνεχιστεί και σήμερα και πέρα από την απόδοση ευθυνών θα επανεξεταστεί ο συνολικός τρόπος λειτουργίας και αν αυτός δημιουργεί όλες τις απαραίτητες δικλείδες, προκειμένου η ΠΑΕ να είναι απόλυτα θωρακισμένη σε κάθε αβλεψία

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.