Καρούλιας: «Σε καλό φεγγάρι ο Παναθηναϊκός, 50-50 το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ»

Metrosport Team27 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καρούλιας.

Ο έμπειρος τεχνικός έκανε το σχόλιό του για τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου, Λαμία-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Καρούλιας δήλωσε:

Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία: «Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο. Κόντρα στη Λαμία έδωσε συνέχεια στην καλή του απόδοση με τον Ολυμπιακό και τις προηγούμενες αγωνιστικές. Έχει ένα σερί κάλων εμφανίσεων ενώ δεν χάνει πλέον από τις λεγόμενες μικρότερες ομάδες. Αυτό το ξεπερνάει και είμαι πεπεισμένος ότι θα περάσει αν και είναι μια σπουδαία στιγμή για τη Λαμία, την πόλη τους φιλάθλους της. Είναι στους «4» του Κυπέλλου. Ωστόσο, θεωρώ ότι θα περάσει τις αντιξοότητες ο Παναθηναϊκός».

Για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα, είναι ρευστό το 0-0. Ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στα σημεία. Θα υπάρχει μια καυτή ατμόσφαιρα. Δεν δίνω προβάδισμα σε κανέναν, είναι 50-50. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν επηρεάζεται από έδρες και φανατισμούς. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πρωτάθλημα και αυτό είναι εις βάρος του στην ψυχολογία του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ θέλει έναν τίτλο και αυτό του δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Όποιος εκμεταλλευτεί τις λίγες ευκαιρίες, θα είναι αυτός που θα προκριθεί»

Για το παχνίδι Σίτι-Ρεάλ και αν θα μπορούσε Έλληνας ποδοσφαιριστής να σταθεί σε τέτοιο παιχνίδι: «Δεν υπάρχει, είναι εξωπραγματικό παιχνίδι, μας καθήλωσε. Ο Τσιμίκας έδειξε ότι θα μπορούσε να σταθεί. Έχουν ταλέντο οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αλλά θέλουν περισσότερη δουλειά και περισσότερη εμπιστοσύνη από τους προπονητές. Τα παιχνίδια είναι αυτά που βελτιώνουν έναν ποδοσφαιριστή. Βάζουμε έναν νεαρό ποδοσφαιριστή και αν κάνει 1-2 λάθη τον βάζουμε στο περιθώριο. Είναι λάθος. Πρέπει ο προπονητής να επιμείνει, να τον στηρίξει και όσο απογοητευμένος αν είναι από την απόδοσή του, να τον στηρίζει και του δώσει ξανά την ευκαιρία»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.