Καρούλιας: «Μάχη ΠΑΟΚ, Άρη και Παναθηναϊκού για τη 2η θέση»

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2021

Ο Νίκος Καρούλιας μίλησε στο Metropolis 95.5 για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη μάχη της 2ης θέσης.

«Ενδιαφέρον το πρωτάθλημα θα έχει όταν το διεκδικούν ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, επί της ουσίας τώρα δεν έχει ενδιαφέρον. Επειδή, πάντως, η Ευρώπη είναι σημαντικός στόχος και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει, εκεί θα έχει ενδιαφέρον» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός με την πορεία του τον τελευταίο καιρό δείχνει ότι θα είναι διεκδικητής για τη δεύτερη θέση και θα το παλέψει μέχρι τέλους. Κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Αν εξαιρέσουμε την ισοπαλία με την Λαμία, που δεν την περίμενε κανείς και κάποιες κοντρούλες στα αποδυτήρια, που φαίνεται ότι βρέθηκε η χρυσή τομή, είναι καλά.

Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Παρότι αγαπώ τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερους παίκτες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει καλύτερη ομάδα. Ο Άρης έχει οργανωμένη ομάδα, την ΑΕΚ δεν την βλέπω σταθερή, παρότι η άφιξη του Χιμένεθ δημιούργησε προσδοκίες. Βλέπω του ΠΑΟΚ, τον Άρη και τον Παναθηναϊκό να παλεύουν για την 2η θέση, αλλά δεν μπορώ να πω ποιος έχει περισσότερες ελπίδες».

Εστιάζοντας στον Παναθηναϊκό υπογράμμισε: «Παίζει καλά. Με λίγες ευκαιρίες βάζει εύκολα το γκολ και αυτό είναι σημαντικό όταν έχεις στόχους. Αν συνεχιστεί αυτό τον έχω πιο ψηλά για την δεύτερη θέση. Δεν μπορώ να βάλω κάποιον με διαφορά πιο πάνω. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ παίζει κατά καιρούς καλά, όπως και ο Άρης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.