Καρούλιας: «Η Εθνική δυσκολεύεται με ομάδες όπως η Γεωργία»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καρούλιας.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για την Εθνική ομάδα που αντιμετωπίζει τη Γεωργία στο δεύτερο παιχνίδι της στην προκριματική φάση για το Μουντιάλ του 2022.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Καρούλιας δήλωσε:

Τι πιστεύει για την Εθνική: «Σε παιχνίδια όπως με τη Γεωργία, η Εθνική δυσκολεύεται περισσότερο. Στα δύσκολα ματς υπάρχει μια τακτική στο ταμπεραμέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και μας ταιριάζει. Όταν κι εγώ έπαιζα στην Εθνική δεν είχαμε ποδοσφαιρικό στυλ. Πλέον η Εθνική παίζει για να βγει στην κόντρα κάνοντας σκληρή άμυνα. Δυσκολευόμαστε με ομάδες που είναι ισοδύναμες ή κατώτερες από εμάς και πρέπει να διασπάσουμε κλειστές άμυνες. Εκεί έχουμε πρόβλημα».

Αν είναι θέμα χημείας μεταξύ των διεθνών: «Ασφαλώς χρειάζονται παιχνίδια για να βρεθούν μεταξύ τους τα παιδιά. Δεν έχουμε τους καλούς μπουκαδόρους, τους παίκτες που με μία γρήγορη ατομική ενέργεια να διασπάσουν τις άμυνες. Νομίζω ότι στο επιθετικό κομμάτι δεν είμαστε τόσο καλοί. Ομάδες που μας έπαιξαν έτσι μας δυσκολέψαν γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε την υπεραριθμία. Δεν το βλέπουμε συχνά στην Εθνική».

Για την εικόνα της Εθνικής με Φαν’ τ Σχιπ: «Είμαστε καλύτεροι. Αλλά αν θέλεις να έχεις μια ομάδα που θα λες ότι θα κερδίσω σίγουρα με μισό-μηδέν αυτό δεν το έχουμε. Αυτές οι ομάδες θα μας δυσκολέψουν με τις κλειστές άμυνες. Εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Παλιά με μια ενέργεια με ι μια στατική φάση τις κερδίζαμε. Το είχε και η ομάδα και ο κόσμος. Αυτό δεν το έχουμε ακόμα. Θα το έχουμε όταν έρθουν επιτυχίες. Έστω αν προκριθούμε και ως δεύτεροι στο Μουντιάλ».

Για την εκλογή Ζαγοράκη στην προεδρία της ΕΠΟ: «Χάρηκα πάρα πολύ, τον εκτιμώ και σαν ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο. Αλλά είμαι απογοητευμένος που δεν μπήκαν τα άλλα παιδιά στο συμβούλιο της ΕΠΟ. Θα έπρεπε όλα αυτά τα παιδιά να είναι στην ΕΠΟ. Αυτοί είναι που γνωρίζουν πράγματα και να αλλάξουν την ΕΠΟ. Έπρεπε να έχει 3-4 δικά του παιδιά ο Ζαγοράκης. Πιστεύω ότι θα κάνει μια καλύτερη ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.