Κάρολ Σφιντέρσκι: Ένα γκολ κάθε τρία παιχνίδια

Χρύσανθος Δοβλέτογλου05 Οκτωβρίου 2020

Αν κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ διακρίνεται τα τελευταία χρόνια για την συχνότητα με την οποία σκοράρει είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι. Ήταν και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά ο αναφερόμαστε στον Πολωνό γιατί συνεχίζει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα, αλλά και γιατί απέναντι στον ΟΦΗ απέδειξε για ακόμη μία φορά την εκτελεστική του δεινότητα, σφραγίζοντας με δύο τέρματα στο φινάλε την νίκη του Δικεφάλου. 

 Αξίζει να δούμε, λοιπόν, από την αρχή της καριέρας του στον ΠΑΟΚ πόσο συχνή επαφή έχει με τα αντίπαλα δίχτυα, χωρίς, μάλιστα, να έχει σταθερά θέση βασικού, καθώς τις περισσότερες φορές τον βλέπουμε να μπαινοβγαίνει στην ενδεκάδα. Αλλά το γκολ ή το έχεις ή δεν το έχεις. Ο Σφιντέρσκι το έχει, καθώς έχει να επιδείξει 22 τέρματα σε 62 ματς, εκ των οποίων έχει αγωνιστεί βασικός ακριβώς στα μισά! Δηλαδή μόλις σε 31! Ο μέσος όρος του; Σχεδόν ένα γκολ ανά τρία ματς. 

Φέτος σε μόλις έξι συμμετοχές, εκ των οποίων μόλις μια ως βασικός, κόντρα στον Ατρόμητο εντός έδρας, είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας, μαζί με τον Α. Ζίβκοβιτς, τον Πέλκα και τον Ελ Καντουρί, έχοντας δύο γκολ. Πρώτος είναι ο Τζόλης με τρία. Στόχος του, φυσικά, να ξεπεράσει τα 14 γκολ που πέτυχε την περασμένη περίοδο σε 41 εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα, αλλά και να σταθεροποιηθεί στο βασικό σχήμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.