Κάργας: «Ηλεκτροσόκ η ήττα- Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2022

Ενόψει των καθιερωμένων δηλώσεων πριν από κάθε αναμέτρηση, ο Γιάννης Κάργας μοιράστηκε τις δικές του σκέψεις γύρω από το ματς με τον Λεβαδειακό... και όχι μόνο.

Ο αμυντικός τον «ασπρόμαυρων» σχολίασε μεταξύ άλλων την ήττα από τον Παναθηναϊκό, την κατάταξη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα αλλά και την επικείμενη επιστροφή του Μιχαηλίδη.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στη κάμερα της NOVA:

Για την ανατροπή του Παναθηναϊκού μέσα στην Τούμπα:

«Μας επηρέασε ψυχολογικά, αλλά ήταν ένα καλό ηλεκτροσόκ, ώστε να δουλέψουμε παραπάνω σε λεπτομέρειες, σε αυτά που ζητάει ο προπονητής και νομίζω μας αφύπνισε αυτό το αποτέλεσμα για τη συνέχεια.

Είμαστε έτοιμοι, είχαμε μεν κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα, τα αντιμετωπίζουμε και θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτόν τον αγώνα».

Για τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ, ώστε να παρουσιαστεί σοβαρός απέναντι στον Λεβαδειακό:

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι, είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο λεπτό και να κάνουμε αυτά που έχει ζητήσει ο προπονητής. Ο Λεβαδειακός επέστρεψε φέτος στη Σούπερ Λιγκ και θα έχει έναν ενθουσιασμό παραπάνω, αλλά αν βγάλουμε αυτά που ξέρουμε στον αγωνιστικό χώρο θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την θέση του ΠΑΟΚ στον βαθμολογικό πίνακα:

«Νομίζω, πως δεν την αντικατοπτρίζει, γιατί δεν είναι δίκαιο, γιατί χάσαμε βαθμούς στο τέλος, αλλά ότι έχει γράψει δεν ξεγράφει και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς στη συνέχεια».

Για το come back του Μιχαηλίδη:

«Αν και είμαι καινούριος στην ομάδα, καταλαβαίνεις αμέσως τι παιδί είναι ο Γιάννης. Δεν έχει σχέση που είμαστε στην ίδια θέση, κάνουμε καλή παρέα και γενικά όταν ένας παίκτης επιστρέφει μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό δεν μπορείς να μην δεν είσαι χαρούμενος και αυτό φάνηκε και στο βίντεο με το καλωσόρισμα».

Τέλος, για την πορεία του πρωταθλήματος:

«Νομίζω κι αν μία –δύο ομάδες ξεφύγουν θα κριθεί μετά στα πλέι οφ, τα παιχνίδια είναι συνεχή, απαιτητικά, ντέρμπι, μπορεί τη μία αγωνιστική να κερδίσεις και να έχει ψυχολογία και μετά να έχεις ντέρμπι, εκεί θα κριθεί ποιος μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.