Κάργας: «Ανυπομονώ σαν τρελός να παίξω στην Τούμπα»

Metrosport Team25 Ιουνίου 2022

Έτοιμος για την πρόκληση που λέγεται ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιάννης Κάργας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο και τόνισε ότι ανυπομεί να παίξει στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν έγινε ένα όνειρο του αληθινό: «Όταν ξεκινάει ένα παιδί να παίζει ποδόσφαιρο, ονειρεύεται να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι έκανα το βήμα αυτό, ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και τώρα πάμε για τα επόμενα».

Για το τι του δίνει δύναμη: «Η δύναμη έρχεται μέσα από την καρδιά, την οικογένεια και τους φίλους μου. Όταν ανεβαίνεις σκαλί σκαλί είναι καλό».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Έχω παίξει ως αντίπαλος. Η έδρα είναι καυτή. Έχει τύχει να φωνάζω σε συμπαίκτη μου και να μην με ακούει από το θόρυβο που κάνει ο λαός του ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ σαν τρελός να παίξω και να ακούω το γήπεδο να μας στηρίζει».

Για το ποδόσφαιρο κυριαρχίας του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ παίζει ψηλά και εμείς μάθαμε σε έναν άλλο τρόπο στα Γιάννενα. Βέβαια, να σας θυμίσω ότι πριν έρθει αυτός ο προπονητής, υπήρχε ένας άλλος και μας έβαζε να πιέζουμε ψηλά. Οπότε το δικό μου δυνατό στοιχείο είναι να πιέζω και να διεκδικήσω κάθε μπάλα και να δίνω το 100%».

Για τα όνειρα του: «Όνειρο για κάθε παίκτη είναι να παίξει στην Εθνική. Δεν θέλω να βάζω στόχους και προσδοκίες. Θέλω να γίνομαι καλύτερος καθημερινά».

Για τους στόχους του: «Ο ΠΑΟΚ έχει στόχο να κερδίζει κάθε παιχνίδι».

Για το τι μήνυμα θα έστελνε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για την ομάδα. Φανατίζομαι πολύ και δίνω πάντα το 100% και ίσως και περισσότερο. Το πάθος με διακρίνει, όπως και τον λαό του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.